Жан Маре

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Jean Marais by van Vechten, 1947.jpg

Жан Маре (фр. Jean Marais – ʒɑ̃ maʀɛ –, е Жан Альфред Виллен-Маре Jean Alfred Villain-Marais – [ʒɑ̃ alfʀɛd vilɛ̃maʀɛ]; раштав, 11 1913–чӳк, 8 1998) — франци артистартисчĕ, ӳнер ĕçсене лартакан, çыравçă, ӳнерçĕ, скульптор, чаплă каскадёр.

Кун-çулĕпе ĕçĕ-хĕлĕ[тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет]

Формат: çул — Фильмăнн чăвашла ячĕ/оригинал — роль

1933—1937[тӳрлет]

1941—1949[тӳрлет]

1950—1959[тӳрлет]

1960—1969[тӳрлет]

1970—1999[тӳрлет]

Телеспектакăльсем[тӳрлет]

Вуламалли[тӳрлет]

Çавăн пекех пăхăр[тӳрлет]