Курск (мусăк ушкăнĕ)

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Disambig gray.svg Çак терминăн урăх пĕлтерĕшсем пур, Курск (пĕлтерĕшсем) пăхăр.
Курск
KYPCK Nosturi 29032008 02.JPG
Жанр(сем) дум-метал
Хастар çулсем 2007
Хула Тампере/Оулу
Патшалăх Финлянди
Лейблсем UHO Production
Century Media

«Курск» — финсен 2007 çулта йĕркеленĕ вырăсла юрлакан концептуллă дум-метал ушкăнĕ. Ушкăнра: вокалист Эркки Сеппянен, малтан Sentenced ушкăнра ĕçленĕ Сами Лопакка, параппанçă тата продюсер Хийли Хийлесмаа (вăлах Apocalyptica, The 69 Eyes, HIM, Lordi, Moonspell, Sentenced ушкăнсен продюсерĕ), басист Яска Юля-Раутио. Стилĕпе пĕр пекреххи италсен Dark Lunacy метал ушкăнĕ.

Дискографи[тӳрлет]

Альбомсем
Кăларнă çул Ячĕ
2008 Черно
2011 Ниже
Синглсем
Кăларнă çул Ячĕ
2008 1917
2011 Аллея Сталина
2011 Чужой

Вуламалли[тӳрлет]

Интервью
  • Интервью журналу Dark City № 62, 2011 год, стр. 80
  • Интервью журналу Dark City № 61, 2011 год, стр. 42
  • Интервью журналу 1Rock № 4, 2009 год, стр. 50
  • Интервью журналу Dark City № 43, 2008 год, стр. 32
Репортажсем
  • Репортаж в журнале 1Rock № 4, 2009 год, стр. 50
  • Репортаж в журнале Dark City № 49, 2009 год, стр. 64

Асăрхавсем[тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет]


Шаблон:Курск