Погудин Олег Евгеньевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал

Олег Евгеньевич Погудин (раштав, 22 1968, Ленинград) — раççей артисчĕ, вырăс романсĕсене юрлакан, доцент, Раççей тава артисчĕ.

Кун-çулĕ[тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет]

  • 1991 — винил пластинки «Звезда любви», фирма «Мелодия»
  • 1993 — лазер дискĕ «Жаворонок»
  • 1994 — магнит альбомĕ «Романс»
  • 1996 — лазер дискĕ «Я сохраню слова любви»
  • 1997 — магнит альбомĕ «Песнопения иеромонаха Романа»
  • 1997 — лазер дискĕ «Бирюзовые, златы колечки»
  • 1997 — лазер дискĕ из серии «Русскому Гению» «Лермонтов Том I. Молитва»
  • 1998 — лазер дискĕ «Можно мне Вас тихонько любить…» песни Александра Вертинского
  • 2001 — лазер дискĕ «Панихида хрустальная» песни Александра Вертинского, часть вторая.
  • 2001 — лазер дискĕ «Элегия. Концерт»
  • 2002 — лазер дискĕ «Я клянусь, что это любовь была…» песни Булата Окуджавы
  • 2005 — лазер дискĕ «Избранное, том I»
  • 2006 — лазер дискĕ «Русский романс. Часть I»
  • 2006 — лазер дискĕ «Русский романс. Часть II»
  • 2007 — лазер дискĕ «Песнопения иеромонаха Романа»
  • 2007 — лазер дискĕ «Песни Великой Войны»
  • 2008 — лазер дискĕ «Народная песня. Часть I»
  • 2008 — лазер дискĕ "Любовь останется"

Парнисем, чысĕсем[тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет]