Ёлка (юрăç)

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Ку терминăн урăх пĕлтерĕшсем пур, пăхăр Ёлка.
Ёлка
фото
Тĕп хыпар
Тулли ят Елизавета Вальдемаровна Иванцив
Çуралнă вăхăт 1982, утă, 2
Çуралнă вырăн Ужгород, Украина ССР, СССР
Профессисем XXI ĕмĕрти украин, раççей юрăçĕ;
раççей телеертӳçĕ;
мусăк продюсерĕ, актриса
Жанрсем поп, хальхи R&B, альтер-рок[1]
Пĕрĕçлĕх Мастер Шеff, Al Solo, Егор Солодовников, Виктория Которова, Александр Сахаров, Константин Меладзе, Noize MC, Каста, Змей, DJ Groove
Официаллă сайт

Ёлка (чăн ячĕ Елизаве́та Вальдема́ровна Ива́нцив; утă, 2 1982 çур., Ужгород) — украин тата раççей поп-рок-юрăçĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Семья[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • Ашшĕ — Вальдемар Миронович Иванцив
  • Амăшĕ — Марина Эдуардовна Ляшенко

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çулталăк Фильм Роль
2005 Правдивая история Красной Шапки Красная Шапка
2012 Джентльмены, удачи! Звезда на корпоративе
2013 САШАТАНЯ Звезда, подруга Тани
2013 Вот это любовь! Певица на концерте
2014 Подарок с характером камео
2014 Схватка Генеральный директор Арт-компании
2015 Про любовь камео

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. ^ Цитатăланă чухнехи йăнăш Неверный тег <ref>; для сносок weburg не указан текст

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Шаблон:Ёлка