Акиньшина Оксана

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Оксана Акиньшина
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Оксана Сергеевна Акиньшина
Çуралнă вăхăт: 1987 ака, 19
Çуралнă вырăн: Ленинград
Професси: раççей актёрĕ

Оксана Сергеевна Акиньшина (19.4.1987, Ленинград) — раççей кино актриса.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Ячĕ Роль
2001 ф Сёстры Света
2002 ф Лиля навсегда / Lilja 4-ever Лиля
2002 ф В движении Аня
2003 ф Игры мотыльков Зойка
2003 ф Юг / Het Zuiden Зоя
2003 ф Каменская 3 Ира Терехина
2004 ф Превосходство Борна / The Bourne Supremacy Ирена Нески
2004 ф Женщины в игре без правил Алка
2005 ф Женский роман Ксения
2006 ф Капитанские дети Полина Гринёва
2006 ф Москва-ноль Люба
2006 ф Обратный отсчёт Анна
2006 ф Волкодав из рода Серых Псов Кнесинка Елень
2008 ф Стиляги Полина «Польза»
2008 ф Райские птицы Катенька
2008 ф Враг номер один Катя
2009 ф Я Нина
2010 ф Метель Варя
2011 ф Высоцкий. Спасибо, что живой Татьяна
2012 ф 8 первых свиданий Вера
2012 ф Самоубийцы Марина
2012 ф Некуда спешить мотоциклистка
2013 ф Анталия Имя персонажа не указано
2015 ф 8 новых свиданий Вера
2015 ф SOS, Дед Мороз, или Всё сбудется! Ольга
2015 ф Петля Нестерова
2016 ф СуперБобровы Светлана Боброва
2016 ф Каждому своё Оксана, мать Клима
2016 ф Молот Вера
2018 ф СуперБобровы. Народные мстители Светлана Боброва
2019 ф Рассвет Мария Коннова
2019 ф Куда течёт море мать
2020 ф Спутник Татьяна Климова
2020 ф Беспринципные Людмила, жена Славика
2021 ф Чернобыль Ольга Савостина
2021 ф Полёт Ира Ковалёва
2021 ф Контейнер Саша
2022 ф Тайна Светлана Боева
2022 ф The Тёлки Лена, жена Андрея

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]