Мишина Ксения Александровна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Мишина хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Ксения Мишина
Çуралнă чухнехи ят: Ксения Александровна Мишина
Çуралнă вăхăт: 1989, çĕртме, 18
Çуралнă вырăн: Севастополь, Украина ССР, СССР
Гражданлăх: Flag of the Soviet Union.svg СССР УкраинаFlag of Ukraine.svg Украина
Професси: XXI ĕм. украин театр тата кино актриси
Карьера: 1914—хальхи вăхăт

Ксения Александровна Мишина (18.6.1989, Севастополь, Украина ССР) — украин театрпа кино актриси[1][2].

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Ксения Мишина 1989 çулта çĕртмен 28-мĕшĕнче Севастополь хулинче çуралса ӳснĕ.

Актриса сукмакĕ çине Ксения тӳрех тăрайман. Ашшĕпе амăшĕ ăна экономика пĕлӳне парасшăн пулнă, аслисене итлесе хĕрача киеври ваша документсене парать. Кĕçех çак професси кăмăла кайманнине туйсан, тăван хулана таврăнать. Севастопольре аниматор, официантка пулса ĕçлет. Хăйĕн пурнăçне кинематографпа çыхас килес туйăм çирĕпленеть.

2015 çулта Киеври Карпенко-Карой ячĕллĕ наци театр, кино тата телекурав университечĕн актёрсен факультетĕнче (Д.М. Богомазов ăста лаçси) вĕренсе тухнă. Аслă пĕлӳ дипломне алла илсенех Ксения Киеври академи Çамрăк театрĕн сцени çинче ĕçлеме тытăнать.

Театр[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Киеври академи Çамрăк театрĕ:

  • "Милый друг", Клотильда де Марель
  • "Пепел", Рахиль
  • "Уступи место!", Гости Аниты

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • Вкус счастья (2019)
  • Крепостная (2019), сериал
  • Город влюбленных (2018)
  • Наследница поневоле (2018), сериал
  • Радуга в небе (2017)
  • Линия света (2017)
  • Искушение-2 (2017), сериал
  • Искушение (2017), сериал
  • Чудо по расписанию (2016), сериал
  • На линии жизни (2016), сериал
  • Дом на холодном ключе (2016), сериал
  • Плохая соседка (2015), сериал
  • Раскаленный периметр (2014), сериал

Кăсăклă фактсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]