Алфимова Людмила Ивановна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Людмила Алфимова
Çуралнă чухнехи ят: Людмила Ивановна Кадыгроб
Çуралнă вăхăт: 1935 авăн, 4
Çуралнă вырăн: Харьков, СССР
Гражданлăх: СССРFlag of the Soviet Union.svg СССР,
Flag of Ukraine.svg Украина
Професси: XX -XXI ĕм. соает, украин актриси
Чыславсемпе парнесем: Украина тава тивĕçлĕ артисчĕ (2003)

Людми́ла Ива́новна Алфи́мова (паспортри хушамат Кадыгроб; 1935, авăн, 4, Харьков) — украин совет театрпа кино актриси, Украина тава тивĕçлĕ артисчĕ (2003)[1].

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1958 — Годы молодые — юрлакан хĕр
  2. 1959 — Его поколение — Марийка
  3. 1959 — Если любишь…
  4. 1960 — Киевлянка — Глаша
  5. 1960 — Обыкновенная история
  6. 1961 — За двумя зайцами — Мирония
  7. 1964 — Наш честный хлеб
  8. 1964 — Сумка, полная сердец — Мария
  9. 1966 — Бурьян
  10. 1967 — Свадьба в Малиновке — Софья
  11. 1967 — Скуки ради
  12. 1970 — Меж высоких хлебов — Фрося
  13. 1970 — Секретарь райкома
  14. 1971 — Лада из страны Берендеев — монашка
  15. 1973 — Старая крепость — медпикенеç
  16. 1974 — Прощайте, фараоны! — Одарка Таран
  17. 1974 — Тайна партизанской землянки
  18. 1974 — Юркины рассветы
  19. {1975 — Вы Петьку не видели? — Юрий Сергеевичăн арăмĕ
  20. 1977 — Право на любовь — Марфа
  21. 1980 — Визит в Ковалёвку — Оксана
  22. 1981 — Право руководить — Дарина
  23. 1984 — Благие намерения
  24. 1985 — Женихи
  25. 1986 — По главной улице с оркестром
  26. 1987 — Возвращение
  27. 1988 — Штормовое предупреждение — Мария Егоровна
  28. 1990 — Ныне прославился сын человеческий
  29. 1992 — Господи, прости нас грешных

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]