Бакулина Светлана Сергеевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску

Светлана Сергеевна Бакулина (19.11.1981, Санкт-Петеррбург çур.) — раççей театрпа кино актриси.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Светлана Бакулина 1981 çулхи чӳкĕн 19-мĕшĕнче Ленинградра çуралнă.

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 2019, Условный мент, Снежана
  • 2019, Рюриковичи (документальный), княгиня Ольга
  • 2019, Нежные листья, ядовитые корни, Савушкина (Сова)
  • 2019, Великолепная пятёрка-2, Олеся
  • 2019, Ночь полна ужинов | 29-я серия
  • 2018-2019, Пять минут тишины. Возвращение, Марина
  • 2018, Свои-2, Алла
  • 2018, Капучино с корицей | 19-я серия
  • 2018, Одна жизнь на двоих, матушка Елена
  • 2018, Один, Вика Кульба
  • 2018, Ворона, Альбина Ковалевская
  • 2017, Невский. Проверка на прочность, майор ФСБ
  • 2017, За всё надо платить | 16-я серия, Крымова
  • 2017, Буря | 19-я серия, Крымова
  • 2017, Сволочи | 26-я серия, Анна Крымова
  • 2017, Морские дьяволы. Северные рубежи, Валерия Заславская
  • 2017, Сверхсекретная миссия | Фильм № 7,
  • 2016, Шаман. Новая угроза, Оксана
  • 2016, Выгодное предложение | Фильм №15
  • 2016, Наше счастливое завтра, Оля
  • 2015, Спасайся, брат!, молящаяся женщина
  • 2014, Шаманка, Вера Фадеева, официантка
  • 2014, Жестокая осень | 17-я серия
  • 2014, Ультиматум, жена Усова
  • 2014, Бирюк, Светлана, дочь Галины
  • 2012, Отпуск, Света, жена Ивана
  • 2012, Литейный (7-й сезон), Ирина Игоревна Литвинова
  • 2012, Телефон доверия | 24-я серия,
  • 2012, Братство десанта, Лена, жена Зайцева
  • 2011, Дубля не будет, Лена
  • 2011, Ветер северный, Татьяна Летунова
  • 2010, Дорожный патруль - 8, продавщица
  • 2010, Дорогой подарок | 5-я серия
  • 2009, Цвет пламени, Рита, дочь Бориса и Ларисы
  • 2009, На открытой воде, Ксана
  • 2009, Жить сначала, Вера Михайлова — тĕп роль
  • 2008, Мавка
  • 2008, Золото Трои, Бьянка
  • 2008, Двое из ларца 2, Даша Чижова
  • 2008, Миллионер | фильм 5
  • 2008, Александр. Невская битва, Княжна Александра Брячиславна — тĕп роль

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]