Джонни Депп

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Джонни Депп
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Джонни Депп
Çуралнă вăхăт: 1963 çĕртме, 9
Çуралнă вырăн: Оуэнсборо
Професси: американ актёрĕ

Джонни Депп (акăл. Johnny Depp; 9.6.1963, Оуэнсборо) — американ кино актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

 
Çул Ячĕ Роль Примечания
1984 Кошмар на улице Вязов Глен Ланц
1985 Частный курорт Джек Маршалл
1986 Взвод Гейтор Лернер
1986 Жар Донни Флейшер
1990 Плакса Уэйд «Плакса» Уокер
1990 Эдвард Руки-ножницы Эдвард
1991 Кошмар на улице Вязов 6: Фредди мёртв Подросток в телерекламе Камео
1993 Аризонская мечта Аксель Блэкмар
1993 Бенни и Джун Сэм
1993 Что гложет Гилберта Грейпа Гилберт Грейп
1994 Эд Вуд Эд Вуд
1995 Дон Жуан де Марко Дон Жуан
1995 Мертвец Уильям Блейк
1995 В последний момент Джин Уотсон
1996 Человек Канн Самого себя Камео
1997 Храбрец Рафаэль Также режиссёр (дебют) и сценарист
1997 Донни Браско Донни Браско
1998 Лос-Анджелес без карты Самого себя
1998 Страх и ненависть в Лас-Вегасе Рауль Дюк
1999 Девятые врата Дин Корсо
1999 Жена астронавта Спенсер Армакост
1999 Сонная Лощина Икабод Крейн
2000 Шоколад Ру
2000 Пока не наступит ночь Бон-Бон/лейтенант Виктор
2000 Человек, который плакал Чезар
2001 Кокаин Джордж Джейкоб Янг
2001 Из ада Фред Эбберлайн
2003 Пираты Карибского моря: Проклятие Чёрной жемчужины Капитан Джек Воробей
2003 Однажды в Мексике Шелдон Сэндс
2004 Тайное окно Мортон Рейни
2004 Они поженились, и у них было много детей L’inconnu Камео
2004 Распутник Джон Уилмот, 2-й граф Рочестер
2004 Волшебная страна Дж. М. Барри
2005 Чарли и шоколадная фабрика Вилли Вонка
2005 Труп невесты Виктор Ван Дорт Озвучивание
2006 Пираты Карибского моря: Сундук мертвеца Капитан Джек Воробей
2007 Пираты Карибского моря: На краю света Капитан Джек Воробей
2007 Суини Тодд, демон-парикмахер с Флит-стрит Суини Тодд
2009 Воображариум доктора Парнаса Тони Шепард Камео
2009 Джонни Д. Джон Диллинджер
2010 Алиса в Стране чудес Безумный Шляпник
2010 Турист Фрэнк Тапело/Александр Пирс
2011 Ранго Ранго/Ларс Озвучивание
2011 Пираты Карибского моря: На странных берегах Капитан Джек Воробей
2011 Ромовый дневник Пол Кэмп Также продюсер
2011 Такие разные близнецы Самого себя Камео
2011 Хранитель времени - Продюсер
2012 Мачо и ботан Том Хэнсон Камео
2012 Мрачные тени Барнабас Коллинз
2013 Одинокий рейнджер Тонто Также исполнительный продюсер
2013 Везунчики Мэттью Смит Камео
2014 Превосходство Уилл Кастер
2014 Бивень Ги ЛаПуан
2014 Чем дальше в лес… Волк
2015 Мордекай лорд Чарльз Мордекай Сильверделийский Также продюсер
2015 Чёрная месса Джеймс «Уайти» Балджер
2016 Алиса в Зазеркалье Безумный Шляпник
2016 Фантастические твари и где они обитают Геллерт Грин-де-Вальд
2016 Йоганутые Ги Лапуан
2016 Искусство заключать сделки Дональд Трамп
2017 Чёрная железа Лаборант Короткометражный фильм
2017 Убийство в «Восточном экспрессе» Эдвард Рэтчетт/Ланфранко Кассетти
2017 Пираты Карибского моря: Мертвецы не рассказывают сказки Капитан Джек Воробей
2018 Шерлок Гномс Шерлок Гномс Озвучивание
2018 Лондонские поля Чик Камео
2018 Фантастические твари: Преступления Грин-де-Вальда Геллерт Грин-де-Вальд
2018 Во всё тяжкое Ричард Браун
2018 Город лжи Рассел Пул
2019 В ожидании варваров Полковник Джолл
2020 Минамата Юджин Смит Также продюсер

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]