Комиссар (группа)

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Ку терминăн урăх пĕлтерĕшсем пур, пăхăр Комиссар.
Комиссар
Хастар çулсем 1990 — хальхи вăхăт
Хула Мускав
Патшалăх Flag of the Soviet Union.svg ССРП
Flag of Russia.svg РФ
Йыш Алексей Щукин
Владислав Меньщиков
Антон Сергеев
Сергей Казаковцев

«Комиссар» — раççей мусăк группи[1].

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

«Комиссар» ушкăн (солист Алексей Щукин) 1990-мĕш çулсен пуçламăшĕнче пуçтарăннă. 1991 çулта «Овация» парнене тивĕçнĕ. 1991—1993 çулсенче гастрольсене çӳренĕ, «Звездный дождь» фестивалĕн дипломанчĕ ятне тивĕçнĕ.

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Альбомсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1991 — Наше время пришло
  • 1997 — Remix
  • 1998 — Дрянь
  • 2000 — 2000
  • 2003 — Любовь — это яд
  • 2013 — Короли

Компиляцисем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 2000 — Новое и лучшее 2000
  • 2001 — Звёздная коллекция
  • 2009 — Не пиратский
  • 2010 — Grand Collection Комиссар
  • 2010 — Романтика 2010

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]