Контент патне куҫ

Крючкова Светлана Николаевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Светлана Крючкова
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Светлана Николаевна Крючкова
Çуралнă вăхăт: 1950, çĕртме, 22
Çуралнă вырăн: Кишинёв, ССРП
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1971

Светлана Николаевна Крючкова (22.6.1950, Кишинёв) — совет кино актриса.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1973 — Большая перемена
  2. 1974 — Преми
  3. 1974 — Вылет задерживается
  4. 1975 — Пулма пултараймасть!
  5. 1977 — Авлану
  6. 1981 — Тăван-пĕтен
  7. 1986 — Я тебя ненавижу
  8. 1990 — Царская охота

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]