Контент патне куҫ

Неёлова Марина Мстиславовна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Марина Неёлова
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Марина Мстиславовна Неёлова
Çуралнă вăхăт: 1947, кăрлач, 8
Çуралнă вырăн: Ленинград, ССРП
Професси: совет актриса
Карьера: 1968

Марина Мстиславовна Неёлова (1947, кăрлач, 8, Ленинград) — совет кино актриси. РСФСР халăх артисчĕ (1987).

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1968 — Старая, старая сказка
  2. 1971 — Тень
  3. 1972 — Монолог
  4. 1973 — Принц и нищий
  5. 1975 — Ольга Сергеевна
  6. 1976 — Просто Саша
  7. 1976 — Слово для защиты
  8. 1978 — Красавец-мужчина
  9. 1979 — Кĕрхи марафон
  10. 1980 — Фантазии Фарятьева
  11. 1988 — Хаклă Елена Сергеевна
  12. 1993 — Ты у меня одна
  13. 1993 — Тюремный романс
  14. 1996 — Ревизор
  15. 2002 — Азазель
  16. 2015 — Карп отмороженный

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]