Урсула Карвен

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Урсула Карвен
Ursula Karven
Фото
Çуралнă вăхăт: 1964, авăн, 17
Çуралнă вырăн: Ульм, Германи
Гражданлăх: Flag of Germany.svg Германи
Професси: XX ĕмĕрти, XXI ĕмĕрти Германи, Австри актриси
Карьера: 1984 — х.в.

Урсула Карвен (ним. Ursula Karven; авăн, 17 1964, Ульм, Германи) — нимĕç актриси тата йог инструкторĕ[1][2].

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Урсула 1984 çулхи авăнăн 17-мĕшĕнче Ульм (Германи) хулинче çуралнă[3] 2016 çултанпа 64 фильмпа телесериалсенче ĕçленĕ. Playboy журнал валли çапăннă[4].

Джеймс Верес актёрпа мăшăрланнă, иккĕ ача çуратнă. Флоридăра (АПШ) пурăннă. 2001 çулта унăн тăваттă çулти Дэниел ывăлĕ Томми Ли мусăкçă патĕнчи ĕçкĕре (Санта-Моника) бассейнре путса вилнĕ[5].

Урсула 2007 çулта

Суйланă фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1986-1992, Деррик|Derrick, Марлен Шалль, Патрисия Ломер, 3 эпизод
  • 1990, Blaues Blut, Лиза Прентис, 7 эпизод
  • 1994, Elbflorenz, Катя Бёлинг, 13 эпизод
  • 1996-2008, Место преступления, Tatort, Ванда Вильхельми, 7 эпизод
  • 2006, M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod, Катарина Хансен тухтăр, 10 эпизод

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]