Холодная Вера Васильевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Вера Холодная
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Вера Васильевна Холодная
Çуралнă вăхăт: 1893 çурла, 5
Çуралнă вырăн: Полтава
Вилнĕ вăхăт: 1919, нарăс, 16
Вилнĕ вырăн: Одесса
Професси: раççей актёрĕ

Вера Васильевна Холодная (5.8.1893, Полтава — 16.2.1919, Одесса) — Украинăран тухнă Раççей кино актриси.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Ячĕ Роль
1914 ф Анна Каренина Кормилица-итальянка
1915 ф Дети века Мария Николаевна Торопова
1916 ф Миражи Марианна
1916 ф Жизнь за жизнь Ната
1917 ф Истерзанные души Графиня Руцкая
1918 ф Молчи, грусть… молчи… Пола
1918 ф Сказка любви дорогой Пола
1918 ф Последнее танго Кло

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]