Контент патне куҫ

Чадов Алексей Александрович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Алексей Чадов
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Алексей Александрович Чадов
Çуралнă вăхăт: 1981 авăн, 2
Çуралнă вырăн: Солнцево
Професси: раççей актёрĕ

Алексей Александрович Чадов (2.9.1981, Солнцево) — раççей кино актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Ячĕ Роль
2002 ф Война Иван Ермаков, сержант
2004 ф Игры мотыльков Костя Зотиков, начинающий музыкант
2004 ф На безымянной высоте
2004 ф Ночной дозор Костя Саушкин, вампир, сосед Антона Городецкого
2004 ф 32 декабря Антон / Сергей Петрович (в юности)
2004 ф Американец
(не был завершён)
Алексей Болотов, сбежавший из сибирской тюрьмы и объявленный в розыск заключённый, брат Кати Болотовой
2005 ф Второй фронт Быков
2005 ф 9 рота Владимир Воробьёв («Воробей»), рядовой
2005 ф Дневной дозор Костя Саушкин, вампир, сосед Антона Городецкого
2006 ф Серко Дмитрий Пешков, сотник амурского конного полка, русский путешественник, хозяин легендарного коня по кличке Серко
2006 ф Граф Монтенегро Андрей Телешев
2006 ф Живой Пересвет, священник
2006 ф Жара Алексей Нахимов, моряк, вернувшийся с военной службы
2007 ф Оранжевая любовь Роман, корреспондент
2007 ф Слуга государев Энжи
2008 ф Стритрейсеры Степан Мохов, стритрейсер
2008 ф Мираж Миша
2008 ф Танец горностая Александр Бережной, капитан, помощник следователя Сергея Рогова
2008 ф Валерий Харламов. Дополнительное время Валерий Борисович Харламов, советский хоккеист
2009 ф Любовь в большом городе Артём Исаев
2010 ф Любовь в большом городе 2 Артём Исаев
2010 ф Ирония любви Иван, массажист женской сборной Казахстана по синхронному плаванию
2011 ф Slove. Прямо в сердце Алексей Романович Ронин, старший лейтенант, агент «Slove» («Soldier of love» — «Солдат любви») под прикрытием МВД
2011 ф Мой любимый раздолбай Миша (Михаил Анатольевич) Воробьёв («раздолбай»), «репетитор» Сергея
2011 ф Двойная сплошная. Любовь
(новелла «Полоса»)
Алексей
2013 ф Любовь в большом городе 3 Артём Исаев
2014 ф Дело чести Иван Петрович Назаров, брат Александра, сын Петра Алексеевича и Лидии Павловны Назаровых
2014 ф Чемпионы Илья Валерьевич Ковальчук, хоккеист
2014 ф Ч/Б Ярослав Коренев
2014 ф Вий Петрусь
2016 ф Молот Виктор Строев («Молот»), боец по смешанным единоборствам
2016 ф Танкист Андрей Градов, офицер танковых войск (прототип — Зиновий Колобанов)
2016 ф Любовь с ограничениями Алексей Викторович, босс Миши Шмелёва
2017 ф О любви Александр Валентинович Сазонов, муж Нины, профессор, китаист-тангутовед, преподаватель восточного факультета СПбГУ, доктор лингвистики
2017 ф Мёртв на 99% Артём Викторович Артов, архитектор; «Змей»
2017 ф Оперетта капитана Крутова Денис Александрович Калугин, актёр
2018 ф Улётный экипаж Алексей Кулагин, пилот, командир экипажа грузового/пассажирского воздушного судна
2018 ф Четвёртая смена Данила Четков
2019 ф Аванпост Олег
2019 ф Успех Юрий Талисман, музыкальный продюсер
2020 ф Игра на выживание в роли самого себя
2020 ф Аванпост Олег Озёрин
2021 ф Московский роман Юрий Тычкин
2021 ф Своя война Иван

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]