Баталов Николай Петрович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Николай Баталов
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Николай Петрович Баталов
Çуралнă вăхăт: 1899 раштав, 6
Çуралнă вырăн: Мускав
Вилнĕ вăхăт: 1937, чӳк, 10
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ

Николай Петрович Баталов (6.12.1899, Мускав — 10.11.1937, Мускав) — совет кино актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1924 — Аэлита — Гусев
  2. 1926 — Мать — Павел Власов
  3. 1927 — Жена — товарищ Антон
  4. 1927 — Земля в плену — земляк Марии
  5. 1927 — Третья Мещанская — Николай
  6. 1931 — Путёвка в жизнь — Сергеев
  7. 1932 — Горизонт — Лёва Горизонт
  8. 1934 — Пастух и царь
  9. 1935 — Сокровище погибшего корабля — Алексей Панов
  10. 1935 — Три товарища — Лацис

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]