Бригитта Бокколи

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Бригитта Бокколи
Brigitta Boccoli
Ĕçлев тĕсĕ: XXI ĕмĕрти Итали актриси
Çуралнă вăхăт: çу, 5 1972
Çуралнă вырăн: Рим, Итали
Гражданлăх: Flag of Italy.svg

Бригитта Бокколи (1972 çулхи çăвăн 5-мĕшĕ, Рим, Итали) — кино тата инçекурав итал актёрĕ.[1].

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Бригитта Бокколи Рим ра 1972 çулта кун çутине курнă.[2] Хăйĕн телекарьерине Pronto, chi gioca? шора пуçăннă, унтах унăн аппăшĕ Бенедикта тăрмашнă.

Халĕ Бригитта телешоусенче вăй хурать.

Бригитта цирк атлечĕпе Стефано Орфейпа (1966 çулта çур., унăн ашшĕ Мория Орфей) пĕрлешнĕ, вăл Реалити Циркĕнче ĕçлет.[3] Çемьере Манфреди ывăл ӳсет.

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Инçекурав[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1987–1991: Domenica in
  • 2000–2001: Ricominciare
  • 2001: Una donna per amico, season 3
  • 2002: Cuori rubati
  • 2004: Don Matteo, season 4, 23RD episode
  • 2006: Reality Circus - with Barbara D'Urso - reality show - Canale 5

Театр[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1993–1994: Scanzonatissimo, director: Dino Verde
  • 1998: Il gufo e la gattina, director: Furio Angiolella
  • 1999: L'ultimo Tarzan, director: Sergio Japino
  • 1999–2001: Il padre della sposa, director: Sergio Japino
  • 2001: Anfitrione, (Plautus), direcotr: Michele Mirabella
  • 2002: La schiava, director: Claudio Insegno
  • 2002–2003: Uscirò dalla tua vita in taxi, director: Ennio Coltorti
  • 2003: Il Paradiso può attendere, director: Anna Lenzi
  • 2010: La mia miglior nemica, director: Cinzia Berni

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]