Вицин Георгий Михайлович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Георгий Вицин
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Георгий Михайлович Вицин
Çуралнă вăхăт: 1918, ака, 18
Çуралнă вырăн: Териоки, ССРП
Вилнĕ вăхăт: 2001 юпа, 22
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1934—1995

Георгий Михайлович Вицин (1918, ака, 18, Териоки2001 юпа, 22, Мускав) — совет кино актёрĕ. ССРП халăх артисчĕ (1990).

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1951 — Белинский
  2. 1952 — Композитор Глинка
  3. 1954 — Запасной игрок
  4. 1955 — Максим Перепелица
  5. 1956 — Она вас любит!
  6. 1958 — Леш тĕнчерен килнĕ каччă
  7. 1959 — Василий Суриков
  8. 1961 — Барбос йытă чупать хытă
  9. 1962 — Аншарлиçĕсем
  10. 1962 — Ĕçлĕ çынсем
  11. 1963 — Каин XVIII
  12. 1964 — Бальзаминова авлантарни
  13. 1964 — Зайчик
  14. 1964 — Сказка о потерянном времени
  15. 1965 — Ӳпкев кĕнекине парăр
  16. 1965 — «Ы» операци тата Шурик урăх шаркурнисем
  17. 1966 — Кавказ тыткăнçи, е Шурик каллех шаркурнисем
  18. 1968 — Семь стариков и одна девушка
  19. 1968 — Старая, старая сказка
  20. 1971 — 12 пукан
  21. 1975 — Пулма пултараймасть!
  22. 1976 — 12 пукан
  23. 1980 — Шăрпăк патне
  24. 1985 — Пурнăçшăн хăрушă!

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]