Вознюк Борис Леонидович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Борис Вознюк
Çуралнă вăхăт: 1943, çĕртме, 14
Çуралнă вырăн: Уфа, СССР
Професси: Украина актёрĕ

Борис Леонидович Вознюк (1943, çĕртме, 14, Уфа çур.) — Украина театрпа кино актёрĕ.

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1973 — Каждый вечер после работы — лётчик
  • 1977 — Талант — Гусин
  • 1984 — Макар-следопыт — эпизод
  • 1993 — Ленин в огненном кольце (Украина)
  • 1999 — Школа скандала (Украина, фильм-спектакль) — Крэбтри
  • 1999 — Развод по-русски (Украина, фильм-спектакль) — Евгений
  • 1999 — День рождения Буржуя (Россия, Украина) — эпизод
  • 2006 — Золотые парни-2 (Россия, Украина) — эпизод
  • 2006 — А жизнь продолжается (Украина) — директор электростанции
  • 2009 — Территория красоты (Украина) — Игорь Антонович
  • 2007 — Возвращение Мухтара-4 — Золотарёв

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]