Контент патне куҫ

Гаврилова Татьяна Анатольевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Татьяна Гаврилова
Çуралнă чухнехи ят: Татьяна Анатольевна Гаврилова
Çуралнă вăхăт: 1939, çу, 5
Çуралнă вырăн: Мускав
Вилнĕ вăхăт: 2000, юпа, 15
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: XX ĕмĕрти совет/раççей театр/кино актриси
Карьера: 1961—2000

Татьяна Анатольевна Гаврилова (5.5.1939 — 12.10.2000, Мускав) — совет/раççей театр/кино актриси.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1994Я свободен, я ничейэпизод
  2. 1961Молодая любовьЖена
  3. 1961Пĕтĕмпех чăнласаофициантка
  4. 1962Люди и звериМария Николаевна
  5. 1963Последний хлебИрина
  6. 1964Всё для васРозмари
  7. 1965Çăхав кĕнекине парăрофициантка Клава
  8. 1965ТĕтреШура
  9. 1966Берегись автомобиляИнна, Семицветов арăмĕ
  10. 1966Катерина ИзмайловаСонетка
  11. 1967Мятежная заставаНастя
  12. 1967Спасите утопающегоАндрей амăшĕ
  13. 1968Литература урокĕГракина
  14. 1969Ĕнер, паян тата яланахяваплакан
  15. 1969Кум Моргана (Студия телефильмов "Ереван") — Наташа
  16. 1970Вас вызывает Таймырфилармонири ташлавçă, (титрта çук)
  17. 1972Сибирячкабуфетчица Таня, (титрта çук)
  18. 1972Стоянка поезда — две минутыАнатри Волочекре пурăнакан
  19. 1973Калина краснаяЛюсьен, член «воровской малины»
  20. 1973Эта весёлая планетахăна (титрта çук)
  21. 1973Ни слова о футболеКоля амăшĕ
  22. 1976Так начиналась легендадежурная по станции
  23. 1977Позови меня в даль светлуюресторанри хăна
  24. 1980Петровка, 38Надя
  25. 1982Кто стучится в дверь ко мне…Анна Егоровнăн хваттер хуçайки
  26. 1982Формула светаСапожникова
  27. 1983Приступить к ликвидациисвидетельница, соседка Судина
  28. 1984Мёртвые душиФетинья
  29. 1986Мы веселы, счастливы, талантливысывлăх ушкăнĕнчи хĕрарăм
  30. 1987Гардемаринсем, малалла!Агафья, Пăлаки аккан тарçи
  31. 1987Флейта валли çырнă манăçнă кĕвĕАнна Андреевна
  32. 1987Крейцер сонатиэпизод
  33. 1988Пусть я умру, господивоспитательница
  34. 1988Фантазёр
  35. 1989Брызги шампанскоговодка черетĕнчи хĕрарăм
  36. 1989Визит дамыбургомистр арăмĕ
  37. 1989Прямая трансляцияНина Андреевна
  38. 1991Небеса обетованныеАнька-бомжиха
  39. 1991Тень, или Может быть, всё обойдётсяконтрабасистка
  40. 1991Тысяча долларов в одну сторонуЧекатихина
  41. 1992Чёрный квадратКуприянова
  42. 1994Я свободен, я ничейэпизод

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]