Гаркалин Валерий Борисович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Валерий Гаркалин
Фото
Çуралнă вăхăт: 1954, ака, 11
Çуралнă вырăн: Мускав
Вилнĕ вăхăт: 2021 чӳк, 20
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1978—2021

Валерий Борисович Гаркалин (11.4.1954, Мускав — 20.11.2021, Мускав) — совет кино актёр.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1989 — Катала
  2. 1995 — Ширли-мырли
  3. 2003 — Участок
  4. 2004-2006 — Ералаш
  5. 2004-2006 — Фитиль
  6. 2004-2006 — Моя прекрасная няня
  7. 2005-2006 — Люба, дети и завод
  8. 2006 — Андерсен. Юратусăр пурнăç
  9. 2006 — Кто в доме хозяин?

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]