Билык Ирина Николаевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
(Ирина Билык çинчен куçарнă)
Ирина Билык
фото
Тĕп хыпар
Çуралнă вăхăт 1970, ака, 6
Çуралнă вырăн Киев, Украина ССР, СССР
Патшалăх Flag of Ukraine.svg Украина
Профессисем эстрада юрăçи, композитор
Парнесем
Narodni artist Ukraini1.png Merited artist of Ukraine.png
irinabilyk.com
Disambig gray.svg Википедире Билык хушаматлă çынсем пирки урăх статьясем пур.

Ирина Николаевна Би́лык (укр. Iри́на Микола́ївна Бі́лик; ака, 6, 1970) — украин юрăçи тата композитор, Украина халăх артисчĕ (2008)[1].

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Видеографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Клип Режиссёр Альбом
1990 «Лише твоя» неизвестно «Я розкажу»
1992 «Божевільна» неизвестно
1996 «Так просто» Виталий Докаленко «Так просто»
«Я іду на війну» Виталий Докаленко
1997 «А я пливу» Максим Паперник «Фарби»
«Одинокая» Максим Паперник
1998 «Одинокая» (танцевальная версия) Максим Паперник
1999 «Вибачай» Максим Паперник «Ома»
2000 «Вітер» Максим Паперник
2000 «Скажи» Максим Паперник
2001 «Вже осінь» Игорь Иванов
«А мені б туди» Алан Бадоев «Країна»
«Anioł» Максим Паперник «Biłyk»
2002 «Не плач, Марічко» Максим Паперник
«Droga» / «Дорога» Виктор Придувалов «Biłyk» / «Країна»
«Країна» Максим Паперник «Країна»
«Ти ангел» Максим Паперник
2003 «Твої руки» Максим Паперник
«Мовчати» (feat. Скрябин) Виктор Придувалов
«Снег» Алан Бадоев «Любовь. Яд»
«Помнить» Александр и Игорь Стеколенко
2004 «Бандуристе, орле сизий» Алан Бадоев «Країна»
«Любовь. Яд» Александр и Игорь Стеколенко «Любовь. Яд»
«Если ты хочешь» Алан Бадоев
«О любви» Александр и Игорь Стеколенко
2005 «Любовь» (feat. Омар Арфуш) Диана Гольде без альбома
«Навсегда» Александр и Игорь Стеколенко «Навсегда»
«Мне не жаль» Максим Паперник «Навсегда» (2006) / «На бис» (2008/2011)
2006 «Рябина алая» Алан Бадоев «Навсегда» / «Допомогти так легко» (2006)
2007 «Напополам» (feat. Бондарчук) Алан Бадоев «На бис»
«Нас нет» Александр Кириенко
«Мы будем вместе» Алан Бадоев
2008 «Подарю тебе» Александр Филатович
2010 «Счастье» Виктор Придувалов «Без грима»
«Я люблю его» (feat. Ольга Горбачова) Сергей Ткаченко «Мы будем вместе. The best» (2012)
«Две родных души» (feat. Сергей Зверев) Сергей Ткаченко без альбома
«Моя любовь» Сергей Ткаченко «На Бис. Special Edition [переиздание]» (2011) «Рассвет»
2011 «Девочка» Аслан Ахматов «Мы будем вместе. The best» (2012) «Рассвет»
«Не цілуй» (feat. ТиК) Сергей Ткаченко «Весільний альбом» (группа «ТиК») «Рассвет»
2012 «Не ревную» (feat. Ольга Горбачёва) Сергей Ткаченко «Мы будем вместе. The best» (2012) «Рассвет»
«Мы будем вместе» (новая версия) Сергей Ткаченко «Мы будем вместе. The best» (2012)
«Коробочки» Сергей Ткаченко «Без грима»
«Зима» (feat. ТиК) Роман Веркулис «Рассвет»
«Сильнее» Семён Горов
2013 «Жди меня» (feat. Евгений Червоненко) Реза Голестани без альбома
2014 «Неважно» (feat. Борис Моисеев) Аслан Ахмадов «Рассвет»
2015 «Кричи» Семён Горов
«Туфли» (2006 çулта ӳнерленĕ) Виктор Придувалов «Без грима»
«Дед Мороз» Елена Винярская без альбома
2016 «Волшебники» Юрий Движона

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • «Кувала зозуля» (1990)
  • «Я розкажу» (1994)
  • «Nova» (1995)
  • «Так просто» (1996)
  • «Фарби» (1998)
  • «Ома» (2000)
  • «Biłyk» (2002)
  • «Країна» (2003)
  • «Любовь. Яд» (2004)
  • «На бис» (2008)
  • «Рассвет» (2014)
  • «Без Грима» (2017)

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]