Кортнев Алексей Анатольевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Алексей Кортнев
Патшалăх СССРFlag of the Soviet Union.svg СССР, Раççей ФедерацийĕFlag of Russia.svg Раççей Федерацийĕ
Профессисем мусăкçă, актёр, телеертӳç, юрăç, гитарист, композитор
Инструментсем гитара
Ушкăнсем группа «Несчастный случай»
ns.ru
Алексей Кортнев — МПУ студенчĕ. 1986 çул.

Алексе́й Анато́льевич Ко́ртнев (1966, юпа, 12, Мускав çур.) — совет тата раççей мусăкçи, театрпа кино актёрĕ, телеертӳç, юрăç, гитарист, композитор. «Несчастный случай» группăн солисчĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

1966 çулта юпан 12-мĕшĕнче çуралнă.

Мюзиклсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. Шаблон:Çул театрта«Продюсеры» (мюзикл М. Брукса, Et cetera театр), режиссёр Дмитрий Белов — литературный редактор русского перевода, автор текстов песен[1]
  2. Шаблон:Çул театрта«Времена не выбирают», Мюзикл театрĕ — соавтор либретто (Михаил Швыдкойпа пĕрле), автор текстов песен

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1992ПрорваВасилий, работник НКВД
  2. 1993Дорога в райАндрэ (Оскар Соланж), жених Мишель Бертомье
  3. 1995 — Грешные апостолы любви — Герберт Кох
  4. 1998На бойком местеПавлин Ипполитович Миловидов
  5. 1998 — Старые песни о главном 3полковник Френсис Чесней
  6. 2001Ростов-папаСаша, певец казачьего хора (серия «Летавши по воле»)
  7. 2002Кино про киноСлава Гаврилин
  8. 2003Другая жизньВадим
  9. 2003 — Бомба для невестыВасилий
  10. 2004Московская сагаВадим Вуйнович
  11. 2004 — Даже не думай 2. Тень независимостиНефтяник Василий
  12. 2004 — Повелитель эфираЛеонид
  13. 2004 — Ночь в стиле Discoкамео
  14. 2005КрупногабаритныеАркадий Уткин, хозяин торговой сети
  15. 2005—Шаблон:Год в киноОбречённая стать звездойАлексей Кортнев, друг и сосед Никольского (камео)
  16. 2006Гадкие лебедиПавел Сумак
  17. 2006 — Виола Тараканова. В мире преступных страстейГеоргий Поднебесный, легенда рока (фильм № 1 «Фокус-покус от Василисы Ужасной»)
  18. 2006 — Кошмар перед РождествомДжек Скеллингтон (дубляж)
  19. 2007Ночные сёстрыкапитан дальнего плавания
  20. 2007 — День выбороватаман Алексей Анатольевич Парамонов
  21. 2007 — Кровавая Мэрихирург
  22. 2007 — Путейцыэпизод (серия «О вреде расточительности»)
  23. 2007 — Частный заказ[2]Богдан
  24. 2007 — Ветка сирениСтейнвей
  25. 2008День радиокамео
  26. 2008 — Доченька мояМихаил Капустин
  27. 2008 — Сумасшедшая любовьпевец
  28. 2009Осенние цветыАлександр Лебедь
  29. 2010О чём говорят мужчиныкамео
  30. 2010 — Точка кипенияБорис Коршунов
  31. 2010 — Была любовьМарк Пригорский
  32. 2010 — Дежурный ангелПавел, ангел
  33. 2010 — ТрубадурDJ Трубадур
  34. 2011Дежурный ангел 2Павел, ангел
  35. 2011 — О чём ещё говорят мужчиныкамео
  36. 2012Ржевский против Наполеонагармонист
  37. 2013КукушечкаГригорий Грошин
  38. 2013 — Бульварное кольцоЕвгений
  39. 2015Пансионат «Сказка», или Чудеса включеныкамео
  40. 2015 — Охрана — Морковников, певец
  41. 2016День выборов 2атаман Алексей Анатольевич Парамонов
  42. 2016 — Пьяная фирмаАлександр Коржаков

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Ссылки[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Шаблон:Навигация Шаблон:Вс

Шаблон:Несчастный случай Шаблон:Квартет И