Макеева Анастасия Васильевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Макеева хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Анастасия Макеева
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Анастасия Васильевна Макеева
Çуралнă вăхăт: 1981, раштав, 23
Çуралнă вырăн: Краснодар, РСФСР, СССР
Гражданлăх: Раççей ФедерацийĕFlag of Russia.svg Раççей Федерацийĕ
Професси: XXI ĕмĕрти раççей актриси
юрăçи
модель
телеертӳç
http://makeeva.su/

Анастаси́я Васи́льевна Маке́ева (1981, раштав, 23, Краснодар, СССР) — раççей актриси, юрăç, модель, телеертӳç.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Анастасия Макеева 1981 çулхи раштавăн 23-мĕшĕнче Краснодар хулинче çуралнă. Унăн ашшĕ вокал-инструмент ансамбльне ертсе пынă. Анастасия ачаранах сцена çинче ансамбльпе пĕрле юрланă, «Гармония» квартета хутшăннă. Чылай конкурсра кĕрешнĕ.

Çав вăхăтрах Анастасия мусăк шкулĕнче ăсталăхне туптанă, хулари Культурăпа пултарулăх килне те çӳренĕ. Çаплах пĕр çулталăх хушă Краснодарти Н. А. Римский-Корсаков ячĕллĕ мусăк колледжĕнче пĕлӳ пухнă.


Пайăр пурнăç[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Пĕрремĕш упăшка — Пётр Кислов[1].

Кайран Алексей Макаровпа пурăннă.

2010 çулхи çурла уйăхĕнче Макеева Глеб Матвейчука качча тухнă. 2016 çулта уйрăлнă[2].

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Мюзиклсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 2002 — «Дракула»
  • 2003 — «Свадьба соек»
  • 20082010 — «Монте Кристо» — Мерседес
  • 2010 — «Странная история доктора Джекила и мистера Хайда» — Эмма
  • 20102011 — «Zorro» — Луиза
  • 2011 — «Иствикские ведьмы»
  • 2012 — «Франсуа Вийон. Три дня в Париже»
  • 2012 — «Иисус Христос — суперзвезда» — Мария Магдалина
  • 20122013 — «Mamma Mia!» — Донна Шеридан
  • 20132014 — «Chicago» — Рокси Харт
  • 2014 — «Территория страсти» — Маркиза де Мертей; мадам де Турвель
  • 2014 — «Мастер и Маргарита» — Маргарита
  • 2015 — «Онегин» — Татьяна Ларина[3]

Чыславсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • «Мисс Краснодар-98» (1998, Краснодар)
  • «Мисс Академия России-2000» (2000, Мускав)
  • «Вице-Мисс МК-Европа» (2004, Испани)
  • Вице-мисс «Çут Тĕнче, Раççей» (2004, Мускав)

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. ^ Инесса Ланская. Пётр Кислов: После развода с Настей Макеевой я летал на крыльях. Экспресс-газета (2009-12-09). çăлкуçран архивланă 21 Утă уйăхĕн 2013. Тĕрĕсленĕ 1 Утă уйăхĕн 2012.
  2. ^ {{cite web|title=Анастасия Макеева разводится с мужем|url=http://7days.ru/news/anastasiya-makeeva-razvoditsya-s-muzhem.htm%7Cdate=2016, ака, 12|publisher=7дней.ru|accessdate=2016-04-24|language=ru|archiveurl=http://archive.is/ahxio%7Carchivedate=2016, ака, 24}
  3. ^ Анастасия Сычевая. Анастасия Макеева: «У меня нет секретов красоты» (выр.). FashionTime.ru (2015, чӳк, 30). çăлкуçран архивланă 2016, кăрлач, 19. Тĕрĕсленĕ 19 Кăрлач уйăхĕн 2016.

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]