Мартынов Евгений Григорьевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Мартынов хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Евгений Мартынов
Патшалăх Flag of the Soviet Union.svg СССР
Профессисем XX ĕм. СССР, Раççей юрăçи, композиторĕ, мусăк педагогĕ, мусăк редакторĕ
Инструментсем фортепиано, кларнет
Жанрсем баллада, юрă
http://evgenymartynov.narod.ru

Евге́ний Григо́рьевич Марты́нов (1948—1990) — совет эстрада юрăçи тата композиторĕ, Юрий Мартыновăн пиччĕшĕ

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1975 — Поёт Евгений Мартынов (33С62 05815-6)
  • 1975 — Поёт Евгений Мартынов (Г62-04685-6)
  • 1976 — Евгений Мартынов поёт свои песни (33С62-08735-36)
  • 1977 — Евгений Мартынов поёт свои песни (33С62-09381-2)
  • 1980 — Евгений Мартынов поёт свои песни (33С60-12521-22)
  • 1982 — Песни Е. Мартынова на стихи Михаила Пляцковского (33С62-17539-40)
  • 1982 — Заклятье/Не надейся (Г62-09205-6)
  • 1983(?) — Песня, в которой ты (?)
  • 1986 — Евгений Мартынов поет свои песни (45 С62 25009 002)
  • 1989 — А любовь права. Песни Евгения и Юрия Мартыновых

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]