Массалитинова Варвара Осиповна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Варвара Массалитинова
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Варвара Осиповна Массалитинова
Çуралнă вăхăт: 1878 утă, 29
Çуралнă вырăн: Елец
Вилнĕ вăхăт: 1945, юпа, 20
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ

Варвара Осиповна Массалитинова (29.6.1878, Елец — 20.10.1945, Мускав) — совет кино актриса.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1919 — Поликушка — столяриха
  2. 1924 — Аэлита — эпизод
  3. 1924 — Морозко
  4. 1927 — Господа Скотинины — Простакова
  5. 1928 — Человек родился
  6. 1933 — Гроза — Кабаниха
  7. 1938 — Александр Невский — мать Буслая
  8. 1938 — Детство Горького — Акулина Ивановна
  9. 1939 — В людях — Акулина Ивановна

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]