Миронов Андрей Александрович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Миронов хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Андрей Миронов
Ӳкерчĕк
Çуралнă чухнехи ят: Андрей Александрович Менакер
Çуралнă вырăн: Мускав, РСФСР, ССРП
Професси: XX ĕмĕрти совет актёрĕ, юрăçĕ, телеертӳçи
Хастар çулсем: 1960—1987
Театр: МАСТ
Чыславсем:
«Ĕçри хастарлăхшăн» медаль
|| РСФСР халăх артисчĕ— 1980 || РСФСР тава тивĕçлĕ артисчĕ — 1974

| Алпусни = Автограф Андрея Миронова1.jpg }}

Андрей Александрович Миронов (8.3.1941, Мускав — 16.8.1987, Рига) — совет кино актёр.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1961 — Енчен ку юрату пулсан?
  2. 1962 — Манăн шăллăм
  3. 1963 — Виççĕ плюс иккĕ
  4. 1966 — Автомобильрен сыхлан
  5. 1968 — Бриллиант алă
  6. 1968 — Любить...
  7. 1971 — Республика хаклăлăхĕ
  8. 1971 — Ватă-хурах
  9. 1971 — Мĕлке
  10. 1973 — Итальянсем Раççейре темтепĕр курса çÿрени
  11. 1973 — Кивĕ хÿме
  12. 1976 — 12 пукан
  13. 1978 — Обыкновенное чудо
  14. 1982 — Будьте моим мужем
  15. 1984 — Хайхи сарри
  16. 1984 — Ман тус Иван Лапшин
  17. 1987 — Капуцинсен бульварĕнчи çын
  18. 1987 — Йĕрлевçĕ

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]