Моргунов Евгений Александрович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Евгений Моргунов
Çуралнă чухнехи ят: Евгений Александрович Моргунов
Çуралнă вăхăт: 1927, ака, 27
Çуралнă вырăн: Мускав, ССРП
Вилнĕ вăхăт: 1999 çĕртме, 6
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1943—1998

Евгений Александрович Моргунов (1927, ака, 27, Мускав1999 çĕртме, 6, Мускав) — совет кино актёрĕ. РСФСР тава тивĕçлĕ артисчĕ (1978).

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1948 — Молодая гвардия
  2. 1961 — Барбос йытă чупать хытă
  3. 1962 — Аншарлиçĕсем
  4. 1964 — Сказка о потерянном времени
  5. 1965 — Ӳпкев кĕнекине парăр
  6. 1965 — «Ы» операци тата Шурик урăх шаркурнисем
  7. 1966 — Кавказ тыткăнçи, е Шурик каллех шаркурнисем
  8. 1966 — Три толстяка
  9. 1968 — Семь стариков и одна девушка
  10. 1980 — Комедия давно минувших дней

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]