Нечаев Леонид Алексеевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Леонид Нечаев
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Леонид Алексеевич Нечаев
Çуралнă вăхăт: 1939, çу, 3
Çуралнă вырăн: Мускав
Вилнĕ вăхăт: 2010 кăрлач, 23
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: совет, раççей режиссёр
Карьера: 1969—2010

Леонид Алексеевич Нечаев (1939, çу, 3, Мускав2010 кăрлач, 23, Мускав) — совет кино режиссёр. Раççей Федерацин халăх артисчĕ (2003).

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Год Фильм
1970 Встань пораньше
1974 Приключения в городе, которого нет
1975 Приключения Буратино
1976 Эквилибрист
1977 Про Красную Шапочку
1979 Примите телеграмму в долг
1980 Мнимый больной
1981 Проданный смех
1983 Сказка о Звёздном мальчике
1984 Рыжий, честный, влюблённый
1987 Питер Пэн
1987 Репетитор
1989 Не покидай…
1991 Безумная Лори
1997 Сладкая сказка
2001 Сверчок за очагом
2007 Дюймовочка

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]