Никулин Юрий Владимирович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Юрий Никулин
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Юрий Владимирович Никулин
Çуралнă вăхăт: 1921, раштав, 18
Çуралнă вырăн: Демидов, ССРП
Вилнĕ вăхăт: 1997 çурла, 21
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1950—1997

Юрий Владимирович Никулин (1921, раштав, 18, Демидов1997 çурла, 21, Мускав) — совет кино актёрĕ. ССРП халăх артисчĕ (1973).

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1958 — Девушка с гитарой
  2. 1961 — Когда деревья были большими
  3. 1961 — Барбос йытă чупать хытă
  4. 1962 — Аншарлиçĕсем
  5. 1962 — Ĕçлĕ çынсем
  6. 1965 — Ӳпкев кĕнекине парăр
  7. 1965 — «Ы» операци тата Шурик урăх шаркурнисем
  8. 1966 — Кавказ тыткăнçи, е Шурик каллех шаркурнисем
  9. 1968 — Бриллиант алă
  10. 1971 — Ватă-хурах
  11. 1971 — 12 пукан
  12. 1974 — Они сражались за родину
  13. 1983 — Катем
  14. 1983 — Ералаш

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]