Носик Валерий Бенедиктович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Валерий Носик
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Валерий Бенедиктович Носик
Çуралнă вăхăт: 1940, юпа, 9
Çуралнă вырăн: Мускав, ССРП
Вилнĕ вăхăт: 1995 кăрлач, 4
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1958—1995

Валерий Бенедиктович Носик (1940, юпа, 9, Мускав1995 кăрлач, 4, Мускав) — совет кино актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1963 — Вступление
  2. 1964 — Именем революции
  3. 1965 — Стряпуха
  4. 1965 — «Ы» операци тата Шурик урăх шаркурнисем
  5. 1969 — Преступление и наказание
  6. 1970 — Освобождение
  7. 1973 — Пысăк тăхтав
  8. 1991 — Вербовщик
  9. 1994 — Волшебник Изумрудного города
  10. 1994 — Бульварный роман
  11. 1994 — Возвращение «Броненосца»
  12. 1994 — Мастер и Маргарита

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]