Панайотов Александр Сергеевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Панайотов хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Александр Панайотов
фото
Тĕп хыпар
Çуралнă вăхăт 1984, утă, 1
Çуралнă вырăн Запорожье, УССР[1]
Патшалăх Flag of the Soviet Union.svg СССРУкраинаFlag of Ukraine.svg УкраинаРаççей ФедерацийĕFlag of Russia.svg Раççей Федерацийĕ
Профессисем Раççей, Украина юрăçи, поэчĕ, композиторĕ
Юрăç сасси Лирикăлла тенор
Жанрсем поп-мусăк, Соул, Электропоп, Лаунж, r'n'b
Пĕрĕçлĕх Евгений Фридлянд, Ким Брейтбург (2003—2011), Григорий Лепс (с 2017)
panaiotov.com
panaiotov.ru

Алекса́ндр Серге́евич Панайо́тов (укр. Олександр Сергiйович Панайотов; 1984 çулхи утăн 1-мĕшĕ, Запорожье, УССР, СССР) — раççей юрăçи[2].

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Студири альбомсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 2006 — Леди дождя
  • 2010 — Формула любви
  • 2014 — Альфа и Омега

Пухмачсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 2001 — Слухай@zp.ua (первый диск с авторской песней А. Панайотова — «Літній дощ»)
  • 2004 — Народный артист 1
  • 2004 — Народный артист 2
  • 2004 — Финальный концерт проекта в Кремле (DVD)
  • 2005 — Балалайка
  • 2005 — Народный артист mp3
  • 2005 — Народный артист необыкновенный
  • 2006 — Мальчишник
  • 2006 — Все звёзды поют песни Кима Брейтбурга
  • 2006 — «Фабрика звёзд» против «Народного артиста»

Видеоклипсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 2005 — Необыкновенная (с Р. Алехно, А. Чумаковым)
  • 2005 — Балалайка (с А. Чумаковым)
  • 2007 — Голос
  • 2010 — Формула любви
  • 2011 — Till Tomorrow
  • 2012 — Снег
  • 2012 — Нереальная
  • 2013 — Где ты?
  • 2013 — За горизонт
  • 2013 — Альфа и Омега
  • 2015 — САМИ
  • 2015 — Обещаю (совместно с Сашей Спилберг)
  • 2015 — Телефон
  • 2016 — Непобедимый
  • 2017 — Чувствовать тебя
  • 2017 - Зачем тебе я

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. ^ Цитатăланă чухнехи йăнăш Неверный тег <ref>; для сносок panaiotov_com_BIO не указан текст
  2. ^ Интервью для еженедельника Республики Мордовия «Столица-S»

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]