Пельтцер Татьяна Ивановна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Татьяна Пельтцер
Фото
Çуралнă вăхăт: 1904, çĕртме, 6
Çуралнă вырăн: Мускав, ССРП
Вилнĕ вăхăт: 1992 утă, 16
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актриса
Карьера: 1920—1992

Татьяна Ивановна Пельтцер (1904, çĕртме, 6, Мускав1992 утă, 16, Мускав) — совет кино актриса. ССРП халăх артисчĕ (1972).

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1964 — Шартлама
  2. 1975 — Это мы не проходили
  3. 1976 — 12 пукан
  4. 1976 — Ты — мне, я — тебе!
  5. 1977 — Как Иванушка-дурачок за чудом ходил
  6. 1980 — Вам и не снилось...
  7. 1980 — Дульсинея Тобосская
  8. 1982 — Ослиная шкура
  9. 1982 — Лере, тĕлли-паллисĕр çул çинче…
  10. 1982 — Не было печали
  11. 1983 — Карантин

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]