Контент патне куҫ

Плотников Борис Григорьевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Борис Плотников
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Борис Григорьевич Плотников
Çуралнă вăхăт: 1949 ака, 2
Çуралнă вырăн: Невьянск
Вилнĕ вăхăт: 2020, раштав, 2
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: совет актёрĕ

Борис Григорьевич Плотников (2.4.1949, Невьянск — 2.12.2020, Мускав) — совет кино актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Ячĕ Роль
1976 ф Восхождение Сотников (озвучивает Александр Демьяненко)
1978 ф Накануне премьеры Лагутин
1978 ф Емельян Пугачёв иконописец
1979 ф Дикая охота короля Стаха Андрей Белорецкий
1980 ф И вечный бой… Из жизни Александра Блока полковник Сергей Александрович
1980 ф Лес Несчастливцев
1980 ф Дульсинея Тобосская Луис
1983 ф Иона, или Художник за работой Иона
1983 ф Дублёр начинает действовать Костин
1983 ф Две главы из семейной хроники Манфред
1983 ф Сказка о Звёздном мальчике психолог созвездия
1983 ф Жизнь Берлиоза Одоевский
1984 ф Обвинение Бутенко
1984 ф Невероятное пари студент-юрист
1985 ф Сделка Мигель
1985 ф Последняя инспекция Щербацкий
1986 ф Пётр Великий / Peter the Great царевич Алексей Петрович
1986 ф Михайло Ломоносов Пётр III
1986 ф Время сыновей Александр Кордин
1986 ф Лермонтов отец Лермонтова / Пушкин
1987 ф Белые ночи мечтатель
1987 ф Этот фантастический мир робот-телепат Эрби
1987 ф Жил-был Шишлов поручик
1987 ф Первая встреча, последняя встреча изобретатель Куклин
1987 ф Дни и годы Николая Батыгина Кочергин
1987 ф Холодное лето пятьдесят третьего… сын Старобогатова
1987 ф Гобсек граф де Ресто
1988 ф Физики Мёбиус / Соломон
1988 ф Повестка в суд Виктор
1988 ф Собачье сердце Иван Арнольдович Борменталь, доктор
1990 ф Гамбринус вор Миша
1990 ф Записки сумасшедшего Аксентий Иванович Поприщин, титулярный советник
1990 ф После дуэли император Николай I
1991 ф Машенька Алфёров
1991 ф Тени Бобырев
1991 ф Дело Сухово-Кобылина Антон Чехов
1991 ф Игра в смерть, или Посторонний Влад Войку
1992 ф Сонм белых княжён Николай II
1992 ф Прогулка по эшафоту некто
1992 ф Отшельник Сергей Совков
1993 ф Раскол Струве
1994 ф Графиня Шереметева Александр I
1995 ф Грибоедовский вальс Николай I
1998 ф Падение вверх снимался
2000 ф Чёрная комната (новелла «Коллекционеры») Ван Гог / коллекционер
2000 ф Империя под ударом Великий князь Сергей Александрович
2001 ф Сверчок за очагом Сверчок
2001 ф Лавина доктор
2001 ф Исповедь покойника Имя персонажа не указано
2001 ф Чайка Евгений Сергеевич Дорн
2002 ф Маска и душа Николай Андреевич Римский-Корсаков
2003 ф Евлампия Романова. Следствие ведёт дилетант Фёдор Бурлевский
2003 ф Кабала святош маркиз де Шаррон, архиепископ города Парижа
2005 ф Бой с тенью доктор Дмитрий Иванович
2006 ф Пушкин. Последняя дуэль Леонтий Дубельт
2007 ф Дядя Ваня Иван Петрович Войницкий, сын Марии Васильевны
2007 ф Эксперты Маркин
2007 ф Одна любовь души моей Леонтий Дубельт
2007 ф Оплачено смертью Босх
2007 ф Похождение, составленное по поэме Н.В.Гоголя «Мёртвые души» (фильм-спектакль) Собакевич
2008 ф Наследство Михаил Иванович Скворцов
2008 ф Туман рассеивается сотрудник ФБР Хадсон
2008 ф Савва Сергей Юльевич Витте
2009 ф Вольф Мессинг: видевший сквозь время Зигмунд Фрейд
2011 ф Дар Яков Гордеев
2011 ф У каждого своя война бухгалтер Семён Григорьевич
2012 ф Снайперы: Любовь под прицелом Сергей Сергеевич Радионов
2015 ф Истребители. Последний бой директор авиазавода, генерал-лейтенант Сергачёв
2017 ф Крылья Империи Пётр Кирсанов-Двинский, граф
2018 ф Годунов Иов, патриарх Московский и всея Руси

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]