Самоцветы (ВИА)

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
ВИА «Самоцветы»
Malikov st.jpg

Юрăсен чĕлхи(сем) вырăс
Жанр(сем) Поп, Поп-рок
Хастар çулсем 1971 — х. в.
Хула Мускав
Патшалăх Flag of the Soviet Union.svg СССР
Flag of Russia.svg РФ
Ертӳç Юрий Маликов
Йыш Владимир Пресняков-асли
Андрей Сапунов


Виталий Богданов
Владимир Винокур
Анатолий Могилевский
Аркадий Хоралов
Александр Барыкин
Вячеслав Добрынин
Алексей Глызин
Владимир Кузьмин
Валерий Хабазин
Сергей Беликов
Валентин Дьяконов
Дмитрий Маликов

Самоцветы — совет тата раççей вокал-инструмент ансамблĕ (ВИА). Тăвакан тата пĕр улшăнусăр ертӳçи — Раççей халăх артисчĕ Юрий Маликов. Паллă юрăсем: «Увезу тебя в тундру», «Мой адрес — Советский Союз», «Там, за облаками», «Вся жизнь впереди», «Не повторяется такое никогда», «Всё, что в жизни есть у меня», «Экипаж — одна семья», «Школьный бал» (Валентин Дьяконов юрлать),"Комсомол - моя судьба", «Если будем мы вдвоём» (Анатолий Могилевский юрлать), «Верба».

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1973 — ВИА «САМОЦВЕТЫ»
  • 1974 — У нас молодых
  • 1981 — Путь к сердцу
  • 1985 — Прогноз погоды
  • 1995 — Там за облаками
  • 1996 — Всё, что в жизни есть у меня
  • 1996 — Двадцать лет спустя
  • 1997 — Мы стали другими
  • 2003 — Колоколенка — ЗВЁЗДНЫЕ ИМЕНА
  • 2003 — Первая любовь — ЗВЁЗДНЫЕ ИМЕНА
  • 2004 — Любовное настроение
  • 2008 — «Самоцветы» GRAND Collection
  • 2009 — NEW Самоцветы
  • 2011 — «Самоцветы» в окружении звёзд

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]