Контент патне куҫ

Светличная Светлана Афанасьевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Светлана Светличная
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Светлана Афанасьевна Светличная
Çуралнă вăхăт: 1940, çу, 15
Çуралнă вырăн: Ленинакан
Професси: раççей актёрĕ
Чыславсемпе парнесем: РСФСР тава тивĕçлĕ артисчĕ — 1974

Светлана Афанасьевна Светличная (15.5.1940, Ленинакан) — совет кино актриса. РСФСР тава тивĕçлĕ артисчĕ (1974).

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Ячĕ Роль
1959 ф Колыбельная Натка
1963 ф Им покоряется небо Нина Колчина
1963 ф Тётка с фиалками Светлана
1964 ф Пока фронт в обороне Катя, связистка
1964 ф Застава Ильича Светлана
1965 ф Чистые пруды Катя-русалка
1965 ф Тридцать три Нина Светлова, диктор телевидения
1965 ф Стряпуха Павлина Хуторная
1965 ф Герой нашего времени девушка-контрабандистка
1966 ф Не самый удачный день Надежда Степанова, сестра Никиты
1968 ф Бриллиантовая рука Анна Сергеевна
1968 ф Новые приключения неуловимых дама в собольем палантине
1968 ф Любить северянка
1969 ф Неподсуден Вика, стюардесса
1971 ф Держись за облака советская разведчица
1973 ф Семнадцать мгновений весны Габи
1974 ф Скворец и Лира Генриетта
1974 ф Закрытие сезона Зоя Моренко, исполнительница мото-аттракциона
1975 ф Когда дрожит земля Ирина
1976 ф Ты — мне, я — тебе Валюша, подруга Ивана Кашкина
1977 ф Эти невероятные музыканты, или Новые сновидения Шурика участница «вокально-инструментального ансамбля»
1978 ф Корень жизни Сабина
1978 ф Отец Сергий барыня
1979 ф Место встречи изменить нельзя Надя, сестра Ларисы Груздевой
1979 ф Недопёсок Наполеон III мама Веры Мериновой
1981 ф Третье измерение Ольга, жена Букреева
1982 ф Мужской почерк Она
1983 ф Анна Павлова Маша
1985 ф День гнева женщина с развалин
1988 ф Охотники в прериях Мексики крестьянка с семьёй, направляющаяся в район Маппими
1991 ф И возвращается ветер… камео
1991 ф Предисловие Имя персонажа не указано
1994 ф Дом на камне нищенка
2004 ф Богиня: как я полюбила мама-призрак
2004 ф Дом у солёного озера Зигрид, немецкая журналистка
2007 ф Звезда империи гадалка
2007 ф Куратор Мария Тарасовна, бывшая актриса
2009 ф Похищение богини Афродита Попандос, европейский цирковой продюсер
2010 ф Гаражи (17 серия «Выпавшая девушка») камео
2012 ф Девушка и смерть старая Нина
2019 ф Беловодье. Тайна затерянной страны камео

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]