Седых Наталья Евгеньевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Наталья Седых
Фото
Çуралнă вăхăт: 1948, утă, 10
Çуралнă вырăн: Мускав, ССРП
Професси: совет актриса
Карьера: 1964

Наталья Евгеньевна Седых (1948, утă, 10, Мускав) — совет кино актриса.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1964 — Шартлама
  2. 1965 — Дети Дон Кихота
  3. 1968 — Вут, шыв тата… пăхăр пăрăхсем
  4. 1969 — Голубой лёд
  5. 1970 — Любовь к трём апельсинам
  6. 1978 — По улицам комод водили

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]