Табаков Олег Павлович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Олег Табаков
Фото
Çуралнă вăхăт: 1935, çурла, 17
Çуралнă вырăн: Саратов
Вилнĕ вăхăт: 2018 пуш, 12
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1956—2017

Олег Павлович Табаков (17.8.1935, Саратов — 12.3.2018, Мускав) — совет кино актёр.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1956 — Тугой узел
  2. 1967 — Вăрçă тата тăнăçлăх
  3. 1973 — Çуркуннен вунçичĕ саманчĕ
  4. 1978 — Д’Артаньян и три мушкетёра
  5. 1979 — И. И. Обломов пурнăçĕнчи темиçе кун
  6. 1980 — Мускав куççуле ĕненмест
  7. 1995 — Ширли-мырли
  8. 1987 — Капуцинсен бульварĕнчи çын

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]