Филиппов Роман Сергеевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Роман Филиппов
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Роман Сергеевич Филиппов
Çуралнă вăхăт: 1936, кăрлач, 24
Çуралнă вырăн: Симферополь, ССРП
Вилнĕ вăхăт: 1992 нарăс, 18
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1954—1992

Роман Сергеевич Филиппов (1936, кăрлач, 24, Симферополь, Крым АССР, РСФСР — 1992 нарăс, 18, Мускав, РФ) — совет кино актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1961 — Девчата
  2. 1968 — Бриллиант алă
  3. 1971 — Ăнăçу джентельменĕсем
  4. 1971 — 12 пукан
  5. 1971 — Ĕмĕлке кăнтăрла çухалать
  6. 1973 — Кортик
  7. 1978 — Баламут
  8. 1979 — Сибириада
  9. 1982 — Женатый холостяк

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]