Контент патне куҫ

Фёдоров Пётр Петрович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Пётр Фёдоров
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Пётр Петрович Фёдоров
Çуралнă вăхăт: 1982 ака, 21
Çуралнă вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ

Пётр Петрович Фёдоров (21.4.1982, Мускав) — раççей кино актёрĕ.

Биографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Год Название фильма Персонаж Режиссёр(ы)
2001 101-й километр Леонид Леонид Марягин
2001 Два товарища Валерий Пендраковский
2002 Подмосковная элегия Виктор Валерий Ахадов
2004 Граф Крестовский Тимур Рамиз Фаталиев
2004 Даша Васильева-2
(фильм № 5 «Эта горькая сладкая месть»)
Роман Виноградов, сын Кати Анатолий Матешко
2004 Сматывай удочки Макс Олег Степченко
2005 Мужской сезон: Бархатная революция опер Олег Степченко
2005 Взять Тарантину Макс Богушев Роман Качанов
2005 Неуправляемый занос Олег Георгий Шенгелия
2005 Per rectum Пётр Фёдоров
2005 Туристы Гера Андрей Гриневич
2006 Тёмный инстинкт Егор Шипов, брат Андрея Михаил Туманишвили
2006 Сверим жизнь (короткометражный) Владимир Куковякин
2006 Robotrip (короткометражный) Пётр Фёдоров
2006 Клуб Данила Орлов, сын совладельца клуба Павел Бардин
2007 Чистосердечное признание (короткометражный) Евгений Кудинов
2008 Обитаемый остров Гай Гаал Фёдор Бондарчук
2009 Обитаемый остров. Схватка Гай Гаал Фёдор Бондарчук
2009 Россия 88 Александр («Штык»), глава неонацистской группировки Павел Бардин
2010 Фобос. Клуб страха Майк (его страх — правда) Олег Асадулин
2010 Гоп-стоп Васяня Павел Бардин
2010 Без права на ошибку Салех Серажетдинов («Татарин») Александр Высоковский
2011 Охотники за бриллиантами Анатолий Бессонов, рецидивист по кличке «Бес» Александр Котт
2011 ПираМММида Антон Эльдар Салаватов
2011 Ёлки 2 Николай Кравчук, отец Насти и брат Оли Дмитрий Киселёв, Александр Баранов, Александр Котт, Леван Габриадзе
2011 Фантом Антон Баткин Крис Горак
2011 Борис Годунов Пётр Фёдорович Басманов, воевода Владимир Мирзоев
2011 Без мужчин Николай Волков, стриптизёр Резо Гигинеишвили, Алиса Хмельницкая
2011 Собиратель пуль Сёма Александр Вартанов
2012 Одесса-мама Иван Новицкий Марк Горобец
2012 Мамы Антон Алан Бадоев
2012 Мужчина с гарантией Виталий, менеджер торгового центра Артём Аксененко
2012 Некуда спешить парашютист Пётр Буслов
2012 Контракт Морис Владимир Мирзоев
2012 Последний бой Андрей Иван Шурховецкий
2013 Сталинград Громов, капитан Фёдор Бондарчук, Дмитрий Грачёв
2013 Репетиции Фёдор Петров, актёр, друг Игоря Градского Оксана Карас
2013 Ёлки 3 Николай Кравчук, отец Насти и брат Оли Дмитрий Киселёв, Леван Габриадзе, Екатерина Телегина, Александр Котт, Александр Карпиловский
2013 Одноклассники.ru: НаCLICKай удачу Лёша, студент Павел Худяков
2013 Привычка расставаться Иван Екатерина Телегина
2014 Беглецы Павел Нечаев, молодой революционер, беглый каторжник Рустам Мосафир, Константин Сухарьков
2014 Сердце ангела Вячеслав, сын Ильинского Илья Казанков
2014 Территория дядя Костя Александр Мельник
2014 Ёлки лохматые Николай Кравчук, отец Насти Максим Свешников
2014 Иерей-Сан Пётр Ерёмин Егор Баранов
2015 Саранча Артём Цыганов Егор Баранов
2015 А зори здесь тихие Федот Евграфович Васков, старшина, комендант разъезда Ренат Давлетьяров
2015 Родина Макар, турист из Новосибирска Пётр Буслов
2015 Вакантна жизнь шеф-повара Андрей Рустам Ильясов
2016 Чистое искусство Андрей Стольский, жених Саши Гайдуковой, художник Ренат Давлетьяров
2016 Ледокол Андрей Николаевич Петров, капитан ледокола «Михаил Громов» Николай Хомерики
2016 Дуэлянт Яковлев / Колычев, бретёр, отставной офицер, подпоручик Алексей Мизгирёв
2016 Город Родион Стоцкий, оперуполномоченный милиции Дмитрий Константинов, Юрий Трофимов
2017 Территория Андрей, оперуполномоченный полиции Вано Бурдули
2017 Приключения чокнутого профессора Максим Минаев, учёный Олег Асадулин
2017 Вы все меня бесите! Кирилл Витальевич, редактор Олег Фомин
2018 Гурзуф Родион Стоцкий Дмитрий Константинов
2018 Ёлки последние Николай Кравчук, отец Насти Тимур Бекмамбетов, Егор Баранов, Анна Пармас, Александр Котт
2019 Аванпост Юрий Егор Баранов
2020 Спутник "Константин
Вешняков
Егор Абраменко
2020 Перевал Дятлова Олег Костин, майор КГБ Валерий Федорович, Евгений Никишов, Павел Костомаров, Степан Гордеев
2021 Лётчик лётчик Николай Комлев,
(прототип — Алексей Маресьев)
Ренат Давлетьяров

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]