Бригитта Бокколи

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Бригитта Бокколи
Brigitta Boccoli
Ĕçлев тĕсĕ:

XXI ĕмĕрти Итали актриси

Çуралнă вăхăт:

çу, 5 1972

Çуралнă вырăн:

Рим, Итали

Гражданлăх:

Flag of Italy.svg

Бригитта Бокколи (1972 çулхи çăвăн 5-мĕшĕ, Рим, Итали) — кино тата инçекурав итал актёрĕ.[1].

Кун-çулĕ[тӳрлет]

Бригитта Бокколи Рим ра 1972 çулта кун çутине курнă.[2] Хăйĕн телекарьерине Pronto, chi gioca? шора пуçăннă, унтах унăн аппăшĕ Бенедикта тăрмашнă.

Халĕ Бригитта телешоусенче вăй хурать.

Бригитта цирк атлечĕпе Стефано Орфейпа (1966 çулта çур., унăн ашшĕ Мория Орфей) пĕрлешнĕ, вăл Реалити Циркĕнче ĕçлет.[3] Çемьере Манфреди ывăл ӳсет.

Фильмографи[тӳрлет]

  • 1982: Manhattan Baby, director: Lucio Fulci
  • 1985: La ragazza dei lillà, director: Flavio Mogherini
  • 1987: Com'è dura l'avventura, director: Flavio Mogherini
  • 1991: Nostalgia di un piccolo grande amore, director: Antonio Bonifacio
  • 2003: Gli angeli di Borsellino, director: Rocco Cesareo
  • 2006: Olè, director: Carlo Vanzina

Инçекурав[тӳрлет]

  • 1987–1991: Domenica in
  • 2000–2001: Ricominciare
  • 2001: Una donna per amico, season 3
  • 2002: Cuori rubati
  • 2004: Don Matteo, season 4, 23RD episode
  • 2006: Reality Circus - with Barbara D'Urso - reality show - Canale 5

Театр[тӳрлет]

  • 1993–1994: Scanzonatissimo, director: Dino Verde
  • 1998: Il gufo e la gattina, director: Furio Angiolella
  • 1999: L'ultimo Tarzan, director: Sergio Japino
  • 1999–2001: Il padre della sposa, director: Sergio Japino
  • 2001: Anfitrione, (Plautus), direcotr: Michele Mirabella
  • 2002: La schiava, director: Claudio Insegno
  • 2002–2003: Uscirò dalla tua vita in taxi, director: Ennio Coltorti
  • 2003: Il Paradiso può attendere, director: Anna Lenzi
  • 2010: La mia miglior nemica, director: Cinzia Berni

Дискографи[тӳрлет]

Асăрхавсем[тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет]