Supermax

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Курт Хауенштайн, хăйĕн концертĕнче

Supermax — Курт Хауенштайн (Kurt Hauenstein) авcтри композиторĕн проекчĕ, ушкăна 1976 çулта йĕркеленĕ. Supermax кĕвви-юрринче соул, фанк, диско, джаз, рэгги, африкан ритмĕсем шăранса кĕвĕленнĕ.

Çирĕ ытла альбом кăларнă.

Кун-çулĕ[тӳрлет]

Курт Хауэнштайн (Kurt Hauenstein) 2011 çулхи пуш уйăхĕн 20-мĕшĕнче, 62 çул тултарса, çĕре кĕрет.

Вăл хăйĕн Вена çумĕнчи çуртĕнче чĕре таппи талса кайнипе вилсе каять.

Дискографи[тӳрлет]

  • 1976: Don't Stop the Music
  • 1977: World of Today
  • 1979: Fly with Me
  • 1980: Types of Skin
  • 1981: Meets the Almighty
  • 1983: Electricity
  • 1986: Something in My Heart
  • 1988: Just Before the Nightmare
  • 1990: World of TomorrowHansa
  • 1992: Tha Max Is Gonna Kick Ya
  • 1993: One and All
  • 1995: 3 Club-CDs: Spirits of Love, Living in a World, Magnetic Rhythm
  • 1997: Supermax – 20th Anniversary
  • 1998: "YAKU" Total Immigration
  • 2001: Terminal 2002
  • 2007: Remaxed Vol. 1
  • 2007: Remaxed Vol. 2
  • 2008: Supermax - BEST OF
  • 2009: ЗЕМЛЯНЕ & SUPERMAX

Каçăсем[тӳрлет]