Баян Есентаева

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Баян Есентаева
Патшалăх Flag of the Soviet Union.svg Flag of Kazakhstan.svg Казахстан
Профессисем Продюсер, актриса, телеертӳç, юрăç
Пĕрĕçлĕх КешYOU, гр.Инкар,Кырт-мырт, Айгуль Иманбаева

Баян Максатовна Есентаева (кăрлач, 2 1975, Уральск, СССР) — казахстан продюсерĕ, телеертӳçи, актриси, юрăçи, "Ғашықтар әлемі" журналăн редакторĕ тата харпăрçи.

Казахстанăн паллă хĕрарăмĕсем хушшинче 30-мĕш вырăна йышăннă.[1]

Казахстанри "Çулталăк халăх кăмăлĕнче" пĕрлĕхлĕх парнине (2011, 2012 çç.) тивĕç пулнă.

Фильмсем тата телекăларăмсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1993Станция любви — Гульназ, тĕп роль
  2. 2010Астана — любовь моя — Лаура
  3. 2010Коктейль для звезды — Баян, продюсер
  4. 2011Коктейль для звезды-2 — Баян, продюсер
  5. 2013 — Побег из Аула-3

Видеографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Çул Клип Режиссёр Альбом
2008 «Азбука любви» Ахан Сатаев «ТВА»
2008 «Shine» Женисхан «ТВА»

Телекурав тата радио[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Баян Есентаевăн проекчĕсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Тиркев[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • "Баян Есентаева, как порождение нашего шоу-бизнеса и как зеркало казахстанского ТВ" [1]

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]