Гулаг (рок-группа)

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Гулаг
Жанр(сем) панк-рок
пост-панк
хейткор
Хастар çулсем 1999 — 2005
2008 — 2010
Патшалăх РФ
Лейблсем ННТК
Йыш Павел Григорьев
Александр Хренов
Артем Качалин
Дмитрий Огнеев

ГУЛАГ (Л. П. Берия ячĕллĕ ВИА) — политикăлла панк-рок жанрĕнче ĕçлекен Мускаври мусăк коллективĕ. Национал-большевикĕсен партийĕ таврашĕнче 90-мĕш çулсенче чăмăртаннă субкультура элчисенчен пĕрри.

Истори[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Номерлĕ альбомсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 2001 — Убивать (На кассетах: Время убивать!)
  2. 2009 — Пусть льётся кровь!
  3. 2009 — Экстремизм
  4. 2009 — Время героев не ждёт

Официаллă мар альбомсемпе бутлегсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1999 — Последняя революция (Акустика)
  2. 2000 — Dance На Пределе
  3. 2000 — Жара
  4. 2006 — Прощальные песни
  5. 2006 — Танцы
  6. 2006 — Лирика
  7. 2006 — La Lucha Continua!

Синглсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 2000 — Я спрятался за свастику
  2. 2000 — Нечего Терять
  3. 2001 — Навсегда-Пустота
  4. 2001 — Колокола (Акустика)
  5. 2002 — Чума (Акустика)
  6. 2002 — Непокорный Гой
  7. 2004 — Я хочу танцевать

Рецензии[тӳрлет | кодне тӳрлет]


Çав. пекех[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]