Интеграл (группа)

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
группа Интеграл
Группа Интеграл, 1976 ç. Сарăту филармонийĕ. В. Щедрин — банджо, флейта, гитара, А. Гумаров — бас-гитара, Б. Алибасов — ударные, Ю. Лоза — гитара, вокал, И. Сандлер — клавишные, вокал
Группа Интеграл, 1976 ç. Сарăту филармонийĕ. В. Щедрин — банджо, флейта, гитара, А. Гумаров — бас-гитара, Б. Алибасов — ударные, Ю. Лоза — гитара, вокал, И. Сандлер — клавишные, вокал

Жанр(сем) биг-бит
рок-н-ролл
кантри
психодели рокĕ
хард-рок
çĕнĕ хум
Хастар çулсем 1965—1989
Хула Усть-Каменогорск
Сарăту
Мускав
Лейблсем Мелодия

«Интегра́л» — совет рок-группи, 1962 çулта Бари Алибасовпа Михаил Арапов Семипалатинск облаçĕнчи Чарск хулинче пуçтарăннă джаз-ансамбль. 1965 çулта[1][2][3] ăна тепĕр хутчен джаз-квинтет евĕр Усть-Каменогорск хулинче йĕркеленĕ. 1970-мĕш çулсен пуçламăшĕнче группăна Казах СССР Культура министерстви профессионалсен коллективĕ тесе аттестациленĕ. 1989 çулта концертсем пама пăрахнă.

Çур çул иртсен Интеграл бит-группа пулса тăнă. 1960-мĕш çулсенче группа Казахстан тăрăх рок-н-ролл тата хăйсем çырнă юрăсен репертуарĕпе гастрольсенче çӳренĕ.

Истори[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1980 — «Подпольный концерт» (магнитоальбом)
  • 1980 — Шоу-Ансамбль «Интеграл» / EP, ВФГ «Мелодия»[4]
  • 1983 — «Концерт» (магнитоальбом)
  • 1986 — «Концерт в г. Балаково» 12 мая 1986 года (магнитоальбом)
  • 1994 — Шоу Бари Алибасова «Интеграл» ‎— CD «Мутанты» (запись 1989), «Image Records»[4]

Мультфильмсем валли çырнă мусăк[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. ^ ИНТЕГРАЛ. Энциклопедия KM.RU. km.ru. Тĕрĕсленĕ 7 Утă уйăхĕн 2015.
  2. ^ Творческий путь Бари Алибасова. РИА Новости. ria.ru. Тĕрĕсленĕ 7 Утă уйăхĕн 2015.
  3. ^ Кто есть кто в советском роке. litmir.co. Тĕрĕсленĕ 7 Утă уйăхĕн 2015.
  4. ^ 1 тата 2 Discogs.com: «Интеграл» Discography

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]