Пересильд Юлия Сергеевна

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Юлия Пересильд
Ӳкерчĕк
Çуралнă чухнехи ят: Юлия Сергеевна Пересильд
Çуралнă вăхăт: 1984, авăн, 5
Çуралнă вырăн: Псков, СССР
Професси: XXI ĕмĕрти раççей актриси
Чыславсем:
Раççей Федерацин тава тивĕçлĕ артисчĕ
Раççей Федераци Президенчĕн парни
IMDb: ID 2099738

Ю́лия Серге́евна Переси́льд (1984, авăн, 5, Псков çур.) — раççей театрпа кино актриси. Раççей тава тивĕçлĕ артисчĕ (2015). Раççей Федераци Президенчĕн парни лауреачĕ (2012). Мускав Малая Бронная драма театрĕн тата Нацисен патшалăх театрĕн актриси.

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Пултарулăхĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 2003 — Участок — Наташа Кублакова
  2. 2005 — Принцесса и нищий — Ксения Прохорова
  3. 2005 — Есенин — Катя Есенина
  4. 2006 — Невеста — Оля Родяшина
  5. 2006 — Карамболь — Оксана, Витя Штормăн хĕрĕ
  6. 2006 — Заколдованный участок — Наташа Кублакова
  7. 2007 — Предел желаний — Надя
  8. 2007 — Паутина — Даша Аверина
  9. 2007 — Ловушка
  10. 2007 — На пути к сердцу
  11. 2007 — Диверсант 2: Конец войны — Светик
  12. 2008 — Я вернусь — Вера Михайлович
  13. 2008 — Пленный — Настя
  14. 2008 — Однажды в провинции — Анастасия Владимировна Звонникова
  15. 2008 — Крепость — Гала
  16. 2008 — Похищение — Елена
  17. 2008 — Алиса навсегда
  18. 2009 — Короткое замыкание (новелла в киноальманахе «Поцелуй креветки») — Ира
  19. 2010 — Край — Софья
  20. 2010 — Разлучница
  21. 2010 — Подсадной — Вера Позднякова
  22. 2011 — Пять невест — Катя и Ася, сёстры-близняшки
  23. 2011 — Дело гастронома № 1 — Маша Скачко
  24. 2011 — Зимнее танго — Юля
  25. 2011 — Лето волков — Тося
  26. 2012 — Зоннентау — Помяловская, журналистка
  27. 2012 — Санта Лючия — Вика Сайкина
  28. 2012 — В тумане — Анеля
  29. 2012 — Марафон
  30. 2012 — Охота на крокодилов
  31. 2013 — О чём молчат девушки — Юля
  32. 2013 — В гостях у $kazki
  33. 2013 — Параджанов — Светлана Ивановна Щербатюк, Сергея Параджанов арăмĕ
  34. 2013 — Weekend — секретарша
  35. 2014 — Палач — Нина
  36. 2015 — Битва за СевастопольЛюдмила Павличенко, снайпер
  37. 2015 — Люся ГурченкоЛюдмила Гурченко

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]