Погудин Олег Евгеньевич

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Disambig gray.svg Википедире Погудин хушаматлă çынсем пирки урăх статьясем пур.
Олег Погудин
фото
Тĕп хыпар
Тулли ят Олег Евгеньевич Погудин
Çуралнă вăхăт 1968, раштав, 22
Çуралнă вырăн Ленинград, СССР
Патшалăх СССРFlag of the Soviet Union.svg СССР
РаççейFlag of Russia.svg Раççей
Профессисем СССР, Раççей юрăçи
Жанрсем романс
http://www.pogudin.ru/

Олег Евгеньевич Погудин (раштав, 22, 1968, Ленинград) — раççей артисчĕ, вырăс романсĕсене юрлаканĕ, доцент, РФ халăх артисчĕ, Раççей тава тивĕçлĕ артисчĕ.

Кун-çулĕ[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • 1991 — винил пластинки «Звезда любви», фирма «Мелодия»
  • 1993 — лазер дискĕ «Жаворонок»
  • 1994 — магнит альбомĕ «Романс»
  • 1996 — лазер дискĕ «Я сохраню слова любви»
  • 1997 — магнит альбомĕ «Песнопения иеромонаха Романа»
  • 1997 — лазер дискĕ «Бирюзовые, златы колечки»
  • 1997 — лазер дискĕ из серии «Русскому Гению» «Лермонтов Том I. Молитва»
  • 1998 — лазер дискĕ «Можно мне Вас тихонько любить…» Александр Вертинскин юррисем
  • 2001 — лазер дискĕ «Панихида хрустальная» песни Александра Вертинского, 2-мĕш пайĕ.
  • 2001 — лазер дискĕ «Элегия. Концерт»
  • 2002 — лазер дискĕ «Я клянусь, что это любовь была…» Булат Окуджавăн юррисем
  • 2005 — лазер дискĕ «Избранное, том I»
  • 2006 — лазер дискĕ «Русский романс. Часть I»
  • 2006 — лазер дискĕ «Русский романс. Часть II»
  • 2007 — лазер дискĕ «Песнопения иеромонаха Романа»
  • 2007 — лазер дискĕ «Песни Великой Войны»
  • 2008 — лазер дискĕ «Народная песня. Часть I»
  • 2008 — лазер дискĕ "Любовь останется"

Чыславсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • РФ халăх артисчĕ;
  • РФ тава тивĕçлĕ артисчĕ.

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]