Скляр Игорь Борисович

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Перейти к навигации Перейти к поиску
Disambig gray.svg Скляр хушаматлă урăх çынсем çинчен Википедире статьясем пур.
Игорь Скляр
Çуралнă чухнехи ят: Игорь Борисович Скляр
Çуралнă вăхăт: Шаблон:Пайăр çын/Вăхăт/Logic
Çуралнă вырăн: Курск, СССР
Гражданлăх: Flag of the Soviet Union.svg СССР, Flag of Russia.svg РФ
Професси: актёр, юрăç
Карьера: 1973 — хальхи вăхăт
IMDb: ID 0804497

Игорь Борисович Скляр (1957 çулхи раштав, 18 , Курск, СССР) — совет тата раççей театрпа кино актёрĕ. Раççей Федерацин тава тивĕçлĕ артисчĕ (1996)[1].

Пайăр пурнăç[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Павловскра пурăнать.

Çемье[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  • Ашшĕ — Скляр Борис Михайлович, инженер-строитель (1929—2003)[2].
  • Амăшĕ — Скляр Галина Михайловна, инженер-технолог (1936—1997)[2].
    • Шăллĕ — Дмитрий Скляр[3]

Юрăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

Фильмографи[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. 1973 — Юнга Северного флота — Николай Масленок
  2. 1976 — Горожане
  3. 1980 — Только в мюзик-холле — Ванадий Лаврик-Янцев
  4. 1981 — Берегите женщин — Костик
  5. 1983 — Анна Павлова — Сергей Лифарь
  6. 1983 — Мы из джаза — Костя Иванов, джаз-музыкант
  7. 1983 — Детский сад — Отец Жени
  8. 1983 — Дважды рождённый — Суслик
  9. 1984 — Песочные часы — Шофёр Сергей
  10. 1985 — Марица — Зупан
  11. 1985 — Начни сначала — певец Холодков (фактически камео)
  12. 1985 — Подвиг Одессы — Костя Чеботаренко
  13. 1985 — Батальоны просят огня — Жора Витьковский, ординарец
  14. 1986 — Потерпевшие претензий не имеют — Вадим
  15. 1987 — Путешествие мсье Перришона — Даниэль
  16. 1988 — Француз — Капитан
  17. 1988 — Узник замка Иф — Бендетто
  18. 1991 — Имитатор — Луценко
  19. 1992 — Тартюф — Дамис
  20. 1994 — Год Собаки — Сергей
  21. 1996 — Агнус Дей
  22. 1997 — Дети понедельника — Медякин
  23. 2001 — Ключи от смерти — Северин
  24. 2001 — Романовы. Венценосная семья — Комиссар Яковлев
  25. 2002 — Ключи от смерти 2 — Северин
  26. 2002 — Пуд золота — Углов
  27. 2003 — Красное небо. Чёрный снегЗальцман
  28. 2004 — Всё золото мира — Реутов
  29. 2004 — Шахматист — Эмигрант (аллюзия на Б. Березовского)
  30. 2004 — Московская сага — М. В. Фрунзе
  31. 2004 — Гибель империи — Рикс
  32. 2005 — В круге первом — Илларион
  33. 2005 — Риэлтор — Борис Лукин
  34. 2006 — Рататуй — Игорь
  35. 2007 — Секунда до… — муж Леры
  36. 2007 — Диверсант. Конец войны — Витя
  37. 2008 — Про Любовь — Валя Зендер
  38. 2009 — Третьего не дано — Отто Риттель, советский разведчик
  39. 2009 — На игре (фильм, 2009)
  40. 2010 — Мы из джаза 2 (в производстве)
  41. 2010 — На игре: Новый уровень
  42. 2010 — Робинзон
  43. 2011 — «Кедр» пронзает небо — Сергей Павлович Королёв
  44. 2011 — Лето волков — Пётр Харитонович Глумский
  45. 2011Отрывподполковник госбезопасности Агафонов
  46. 2012 — МУР генерал Серебровский
  47. 2012 — Шерлок Холмсмистер Шелто
  48. 2012Подземный переходКирилл Андреевич Трифонов

Асăрхавсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]

  1. ^ Почётное звание присвоено указом Президента России № 512 от 9 апреля 1996 года
  2. ^ 1, 2, 3 тата 4 Цитатăланă чухнехи йăнăш Неверный тег <ref>; для сносок seleng.livejournal.com не указан текст
  3. ^ Игорь Скляр встретит юбилей под одеялом // Экспресс газета

Каçăсем[тӳрлет | кодне тӳрлет]