Старикова Светлана Ивановна

From Википеди
Jump to navigation Jump to search
Disambig gray.svg Ку терминăн урăх пĕлтерĕшсем пур, пăхăр Стариков.
Светлана Ивановна Старикова
Çуралнă вăхăт: 1944 çулхи раштавăн 15-мĕшĕ
Çуралнă вырăн: Мускав
Гражданлăх: Flag of the Soviet Union.svg СССР
Flag of Russia.svg РФ
Професси: СССР, Раççей актриси

Светла́на Ива́новна Ста́рикова (1944 çулхи раштавăн 15-мĕшĕ, Мускав çур.) — совет кино актриси.

Кун-çулĕ[edit | edit source]

Пĕтĕм Союзри патшалăх кинематографи институтĕнче (курса Юрий Победоносцев суйласа илнĕ, Яков Сегель, каярах — Борис Бабочкин вĕрентнĕ) пĕлӳ пухнă.

Фильмографи[edit | edit source]

  1. 1963Большие и маленькиеТася, машинистка (титрсенче çук)
  2. 1963 — Если ты прав… — телефонистка (титрсенче çук)
  3. 1964Мне двадцать летВера Журавлёва, Сергей йăмăкĕ
  4. 1965Время, вперёд!ĕçлекен
  5. 1965 — Звонят, откройте дверь — эпизод (титрсенче çук)
  6. 1967 — На два часа раньше«Золотой ключик» ача садĕнче ăспаравçă
  7. 1968Золотой телёнокЗося Синицкая
  8. 1968 — Зигзаг удачиИра
  9. 1968 — Урок литературыофициантка
  10. 1969Суровые километры
  11. 1968 — Цветик-семицветикМама девочки Жени и добрая волшебница
  12. 1969 — Я его невеста
  13. 1970Сочинениеучительница, рассказывающая о японской поэзии
  14. 1970 — Вас вызывает ТаймырЛюба Попова
  15. 1970 — Тайна железной дверигеографи вĕрентӳçи
  16. 1971Слушайте, на той стороне
  17. 1971 — Ехали в трамвае Ильф и Петров
  18. 1971 — Джентльмены удачиурамри Таня
  19. 1971 — Поженились старик со старухойсекретарь
  20. 1972Пятьдесят на пятьдесятмедсестра
  21. 1972 — Большая переменаэкскурсовод
  22. 1973Горы зовут
  23. 1975Без права на ошибкуЖемарина Валентина
  24. 1975 — Белая дорогапопутчица
  25. 1975 — Весна двадцать девятогоКсения Ивановна, секретарь Григория Гая
  26. 1976 — Обычный месяцАнна Борисовна, экономист
  27. 1976100 грамм для храбростиспутница докладчика (новелла «Какая наглость»)
  28. 1977А у нас была тишина…почтальон
  29. 1977Миминостюардесса
  30. 1978Живите в радостиГаля, секретарь следователя Бурковой
  31. 1982Берегите мужчин!Ольга
  32. 1985Жил отважный капитанмать Таси
  33. 1985 — Грядущему векуКлавдия Ивановна Дондукова (1—2 серисем)
  34. 1986Была не былашкулти вĕрентӳçĕ
  35. 1988Происшествие в Утиноозёрске — эпизод