Эбе Камаргу

«Википеди» ирĕклĕ энциклопединчи материал
Эбе Камаргу
Hebe Camargo
Çуралнă чухнехи ят:

Эбе Мария Камаргу

Çуралнă вăхăт:

Шаблон:Çуралнă

Çуралнă вырăн:

Таубате

Гражданлăх:

Бразили ялавĕ Бразили

Професси:

теле-ертӳçи, артист тата вокалист

IMDb:

ID 0131249

Эбе Камаргу

Эбе Мария Камаргу (порт. Hebe Camargo, пуш, 8 1929, Таубате) — бразил теле-ертӳçи, актриса тата вокалист.

Кун-çулĕ[тӳрлет]

Эбе Камаргу юрăç карьерине 940-мĕш çулсенче пуçлать. Йăмăкĕпе пĕрле «Rosalinda e Florisbela» (Розалинда тата Флорисбела) дуэтпа юрлать. 1950-мĕш çулсенче Камаргу теле-ертӳçи ĕçне тупать, хăш чухне радио-ра тăрăшать. 1986 çултанпа харпăр «Hebe» харпăр шоуне ертсе пырать.[1]

2010 çулхи кăрлач, 8 Камаргу пульницăна хырăмлăх ракĕ пулĕ тенипе лекет.[2]

Фильмографи[тӳрлет]

Дискографи[тӳрлет]

  • 1959 — Hebe e Vocês
  • 1961 — Festa de Ritmos
  • 1966 — Hebe Camargo
  • 1995 — Maiores Sucessos
  • 1998 — Pra Você
  • 2001 — Como É Grande o Meu Amor Por Vocês

Асăрхавсем[тӳрлет]

  1. ^ Homenagem, ofuxico.terra.com.br (2010 çулхи пуш уйăхĕн 5-мĕшĕнче тĕрĕсленĕ.)
  2. ^ Hebe Camargo está internada em SP e deve ser operada, .folha.uol.com.br (2010 çулхи пуш уйăхĕн 5-мĕшĕнче тĕрĕсленĕ.)

Каçăсем[тӳрлет]